Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sor°, Denmark
    Posts
    725

    No music from Tidal

    I can not stream from Tidal at the moment. I can Access my playlists and pick a song, but the song does not play. Get this in the log.

    [20-11-10 18:36:28.8886] Slim::Player::Song:pen (472) Warning: stream failed to open [wimp://152661491.flac].
    [20-11-10 18:42:55.3914] Slim::Player::Song:pen (472) Warning: stream failed to open [wimp://152661491.flac].
    [20-11-10 18:43:48.3039] Slim::Player::Song:pen (472) Warning: stream failed to open [wimp://152661491.flac].

    I have tried to login/out from Tidal via mysqueezebox.com
    My local files plays fine and radio stations too. So it is not mysqueezebox.com that fails.
    But seems to be a new Tidal access problem. Tidal works fine with my Roon setup.

    Location: Denmark
    Callesoroe
    Living room: Transporter, Preamp Gato PRD-3S NPM, Martin Logan Vista speakers, Power-AMP Gato DPA-4004 (biamp setup).
    Kitchen: Transporter - Prodipe Pro 5 active bi-amp speakers. Bedroom: Receiver+UE boombox, Kids: Receiver+Active speakers, Summerhouse: Touch - Bencmark DAC1, JBL LSR305 active speakers , TIDAL HIFI flac streaming.
    http://www.last.fm/user/callesoroe

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    7

    Same here

    Was OK last night.

    Tidal is ok with native app on my phone, also on a Muso.

    Another temporary Tidal access glitch from LMS?

  3. #3
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,530

    No music from Tidal

    > I can not stream from Tidal at the moment. I can Access my playlists and
    > pick a song, but the song does not play. Get this in the log.


    You'll need to install the latest LMS8 build. See lengthy discussion eg.
    here: https://forums.slimdevices.com/showthread.php?112300 (jump to the
    last page :-))

    --

    Michael

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sor°, Denmark
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I can not stream from Tidal at the moment. I can Access my playlists and
    > pick a song, but the song does not play. Get this in the log.


    You'll need to install the latest LMS8 build. See lengthy discussion eg.
    here: https://forums.slimdevices.com/showthread.php?112300 (jump to the
    last page :-))

    --

    Michael
    Have Erlands old plugins been modified to work with LMS 8.0 . Here I think on Dynamic Playlists, sql playlists, trackstat... ? These are very important to me, and the reason why I have NOT installed LMS 8.0
    Callesoroe
    Living room: Transporter, Preamp Gato PRD-3S NPM, Martin Logan Vista speakers, Power-AMP Gato DPA-4004 (biamp setup).
    Kitchen: Transporter - Prodipe Pro 5 active bi-amp speakers. Bedroom: Receiver+UE boombox, Kids: Receiver+Active speakers, Summerhouse: Touch - Bencmark DAC1, JBL LSR305 active speakers , TIDAL HIFI flac streaming.
    http://www.last.fm/user/callesoroe

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    410
    Quote Originally Posted by callesoroe View Post
    Have Erlands old plugins been modified to work with LMS 8.0 . Here I think on Dynamic Playlists, sql playlists, trackstat... ? These are very important to me, and the reason why I have NOT installed LMS 8.0
    I'm using Dynamic Playlists and SQL Playlists with LMS8. They work as well as ever, but they do not support online music library integration, so your online tracks will not be included in generated playlists.
    LMS 8 nightly running on Raspberry Pi OS. Mostly virtual players, occasionally with SB Radio, Boom or Classic.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sor°, Denmark
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by RobbH View Post
    I'm using Dynamic Playlists and SQL Playlists with LMS8. They work as well as ever, but they do not support online music library integration, so your online tracks will not be included in generated playlists.
    Sounds good. But what about trackstat??? Spent 9 years rating my tracks...
    Callesoroe
    Living room: Transporter, Preamp Gato PRD-3S NPM, Martin Logan Vista speakers, Power-AMP Gato DPA-4004 (biamp setup).
    Kitchen: Transporter - Prodipe Pro 5 active bi-amp speakers. Bedroom: Receiver+UE boombox, Kids: Receiver+Active speakers, Summerhouse: Touch - Bencmark DAC1, JBL LSR305 active speakers , TIDAL HIFI flac streaming.
    http://www.last.fm/user/callesoroe

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    410
    Quote Originally Posted by callesoroe View Post
    Sounds good. But what about trackstat??? Spent 9 years rating my tracks...
    Sorry, can't help with that. I hope somebody else will be able to give you an answer.
    LMS 8 nightly running on Raspberry Pi OS. Mostly virtual players, occasionally with SB Radio, Boom or Classic.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    4
    I am seeing this in LMS 8 on Linux today, skipping through Tidal tracks:

    [20-11-11 17:25:42.7242] Slim::Plugin::WiMP::ProtocolHandler::new (74) Remote streaming TIDAL track: https://sp-pr-cf.audio.tidal.com/med...3WPBE4R6SP555A
    [20-11-11 17:25:42.7346] Slim::Player::Song:pen (478) Warning: stream failed to open [wimp://132444705.flac].
    [20-11-11 17:25:42.7355] Slim::Plugin::WiMP::ProtocolHandler::_getTrack (234) Getting next track playback info from SN for wimp://132444706.flac
    [20-11-11 17:25:44.6508] Slim::Plugin::WiMP::ProtocolHandler::new (74) Remote streaming TIDAL track: https://sp-pr-cf.audio.tidal.com/med...3WPBE4R6SP555A
    [20-11-11 17:25:44.6667] Slim::Player::Song:pen (478) Warning: stream failed to open [wimp://132444706.flac].

    Have update LMS, this is the current version installed:

    Version: 8.0.0 - 0.1.20201109git1597263993 @ Mon Nov 9 15:04:41 EST 2020

    Also happening with LMS 7.9:

    Logitech Media Server Version: 7.9.3 - 0.11.20200214git1580910396 @ Fri Feb 14 14:57:29 EST 2020
    Last edited by td19; 2020-11-10 at 21:37. Reason: Add re LMS 7.9 also

  9. #9
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,530

    No music from Tidal

    > Version: 8.0.0 - 0.1.20201109git1597263993 @ Mon Nov 9 15:04:41 EST 2020

    That's not an official build - where does it come from? It's not clear
    to me what revision this is. If it's Daphile, then you'll need to wait
    for an update.

    --

    Michael

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sor°, Denmark
    Posts
    725
    Quote Originally Posted by RobbH View Post
    Sorry, can't help with that. I hope somebody else will be able to give you an answer.
    Took the chance and installed LMS 8.0.0 on my PI, and everything seems to work fine now. Also Erlands Plugins works fine.
    Tidal also plays again..... I am happy again....
    Callesoroe
    Living room: Transporter, Preamp Gato PRD-3S NPM, Martin Logan Vista speakers, Power-AMP Gato DPA-4004 (biamp setup).
    Kitchen: Transporter - Prodipe Pro 5 active bi-amp speakers. Bedroom: Receiver+UE boombox, Kids: Receiver+Active speakers, Summerhouse: Touch - Bencmark DAC1, JBL LSR305 active speakers , TIDAL HIFI flac streaming.
    http://www.last.fm/user/callesoroe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •