Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Senior Member agillis's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    862
    > Version: 8.0.0 - 0.1.20201109git1597263993 @ Mon Nov 9 15:04:41 EST 2020

    That looks like a version from a sonicTransporter made by Small Green Computer. To get the latest code on a sonicTransporter you need to press the update button in the software manager.
    rip, tag, get cover artů All you do is insert the CD!
    http://vortexbox.org

    agillis
    Lead Developer VortexBox

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    5

    Sorry for resurrecting an old thread, but I've been having this problem for a while.

    Same type of error

    Code:
    Slim::Player::Song::open (480) Warning: stream failed to open [wimp...
    I have already deleted and reinstalled 8.1.0.

    I have removed my Tidal account from MySqueezebox, removed the application, installed it back and logged into my Tidal account again.

    Still the same scenario.

    My server is a Mac Mini with Sierra. I'm trying to play on Android with Squeeze Player. Nothing. Any ideas?

  3. #13
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,569

    No music from Tidal

    Two things to do:

    > I have already deleted and reinstalled 8.1.0.


    Update to 8.1.1, or even the 8.1.2 nightly build.

    > My server is a Mac Mini with Sierra.


    Sierra's SSL libraries are outdated. You'll have to either update your
    macOS (which you likely won't be able to do, or you'd have done it
    already), or you build the libraries yourself:

    https://forums.slimdevices.com/showt...l=1#post925539

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    5
    Update to 8.1.1, or even the 8.1.2 nightly build.
    Now that I check back, I'm already at 8.1.1, which is the one that mysqueezebox.com offers without going to the repo.

    Sierra's SSL libraries are outdated. You'll have to either update your macOS (which you likely won't be able to do, or you'd have done it already), or you build the libraries yourself:
    Now it all makes sense! I guess an update was due anyway, so I'll schedule that for the weekend. Thanks! I'll let you know how it goes. I really wasn't aware I hadn't updated the thing for so long, until I checked yesterday. "If it ain't broke..." some people say (but that's not The Way of The Engineer, so I'm a bit ashamed now).

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    5
    Did the update to Catalina. At first, it didn't work at all, so decided to reinstall LMS. Now, it did ask me for permission to access external drives. Granted.
    I had to recreate the configuration file of the Chromecast plugin, because I couldn't play on any Chromecast. Now, Tidal works just fine!
    The thing is that even though I granted permissions to access external drives, and later added manually permission to /bin/perl for full file access, I can't play my local files. I get

    Code:
    Slim::Player::Protocols::File::open (101) Error: could not open /Volumes/(...)
    I don't know what else could be bumping against Catalina's file access restrictions.

    BTW, I didn't do a clean OS format + reinstall; right now I can't afford to do that to this server. But I'm fearing I may have to sooner or later...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •