Hello All,

My setup;
Running Logitech Media Server Version: 7.9.2 - 1578996832 @ Tue Jan 14 on Win 10

My Problem;
Normally my LMS is rock solid, but tonight it is suddenly stopping mid song?
When I hover over the icon in task bar, it says LMS stopped? So I restart and the song plays a short time before LMS stops again?
Checked my modem and it is working ok.

So I went to LMS log & I see this repeating all thru the log?;

[20-10-06 17:38:53.2556] Slim::Networking::Repositories::__ANON__ (149) https lookup failed - trying plain text http instead: http://repos.squeezecommunity.org/extensions.xml
[20-10-06 17:38:53.2571] Slim::Networking::Repositories::__ANON__ (146) Failed to fetch https://repos.squeezecommunity.org/extensions.xml: Connect timed out: Bad file descriptor
[20-10-06 17:38:53.2572] Slim::Networking::Repositories::__ANON__ (149) https lookup failed - trying plain text http instead: http://repos.squeezecommunity.org/extensions.xml
[20-10-06 17:38:53.2586] Slim::Networking::Repositories::__ANON__ (146) Failed to fetch https://repos.squeezecommunity.org/extensions.xml: Connect timed out: Bad file descriptor
[20-10-06 17:38:53.2588] Slim::Networking::Repositories::__ANON__ (149) https lookup failed - trying plain text http instead: http://repos.squeezecommunity.org/extensions.xml
[20-10-06 17:38:53.2602] Slim::Networking::Repositories::__ANON__ (146) Failed to fetch https://repos.squeezecommunity.org/extensions.xml: Connect timed out: Bad file descriptor
[20-10-06 17:38:53.2604] Slim::Networking::Repositories::__ANON__ (149) https lookup failed - trying plain text http instead: http://repos.squeezecommunity.org/extensions.xml
[20-10-06 17:38:53.2617] Slim::Networking::Repositories::__ANON__ (146) Failed to fetch https://repos.squeezecommunity.org/extensions.xml: Connect timed out: Bad file descriptor


What is happening here? Can somebody enlighten me?