Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    24

    Audiophonics PI SPC-II Power Management module on PiCorePlayer 6.1.0

    Is it possible to make this work on PiCorePlayer? The power button is only blinking.

    https://www.audiophonics.fr/en/raspb...i-p-11504.html

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    149
    Quote Originally Posted by trondkj View Post
    Is it possible to make this work on PiCorePlayer? The power button is only blinking.

    https://www.audiophonics.fr/en/raspb...i-p-11504.html
    Yes. See this thread.


    Gesendet von iPad mit Tapatalk

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by pputzer View Post
    Yes. See this thread.


    Gesendet von iPad mit Tapatalk
    I somehow made it work, but this "Shutdown Monitor" that is required, does not install. Is there a way to install it via ssh?

    Name:  Skjermbilde 2020-09-26 kl. 09.16.15.png
Views: 144
Size:  123.0 KB

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    149
    Quote Originally Posted by trondkj View Post
    I somehow made it work, but this "Shutdown Monitor" that is required, does not install. Is there a way to install it via ssh?

    Name:  Skjermbilde 2020-09-26 kl. 09.16.15.png
Views: 144
Size:  123.0 KB
    Yes, but I don't know the package name. You'd best report this as a bug in the piCorePlayer issues thread (there is one for each major version, I am assuming you are using 6.1.x?).


    Gesendet von iPad mit Tapatalk

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    24
    Ok, there was a dns issue. But shutdown problem stiill. I have to hold the button 5 secs to power off the unit.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    149
    Quote Originally Posted by trondkj View Post
    Ok, there was a dns issue. But shutdown problem stiill. I have to hold the button 5 secs to power off the unit.
    Is there anything unusual in the kernel log? Are sure the power supply is wired to the correct pins (both on the button and GPIO side)?


    Gesendet von iPad mit Tapatalk

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    24
    It works now. After an upgrade of both system and jivelite.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    24
    Well, it did work, but now it don't. I can only shut it down by holding the buttuon 5 seconds or so. Where do I find the logs?

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    3,003
    Try pCP web interface - Main page then Diagnostics
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), KCRW, Supla Finland, ABC Australia, CBC/Radio-Canada and RTE Ireland

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by Paul Webster View Post
    Try pCP web interface - Main page then Diagnostics
    ... and what to look for?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •