Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 40 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 395
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,254
    I can't remember how the Spotty menu looked before adding the Web Token. Which new features should I expect to see?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Poland
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Did anything else about your system change? The latest Spotty update
    should not have any impact on the Connect functionality.
    That's basically a new setup on RPi4, being used for a few days.
    I've been using similar setup on x86 for several months before.
    I've moved to RPi and for couple of days it worked perfectly fine.
    Then it just stopped. I was not doing any changes lately because after migration from x86 all was working fine.
    Perhaps beside upgrading LMS to latest version (worth noting). I'm on 7.9.4~1600144323 now.

    After I've noticed problems with Spotty, I've tried two things:
    - added web token of my Spotfiy account
    - added another Spotify account from my Family account.
    Hoping that any of this will solve the problem. It clearly didn't
    Last edited by TomekWaw; 2020-09-21 at 02:28.

  3. #13
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,569

    [Announce] Spotty 4.4 - morepersonalised content

    > I can't remember how the Spotty menu looked before adding the Web Token.
    > Which new features should I expect to see?


    You should have a new "Home" item at the top (or at the top of the
    user's menu if you have multiple accounts). And in there are goodies
    like "Your top shows", "Made for (you)", "Based on your recent
    listening" etc.

    --

    Michael

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,254
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I can't remember how the Spotty menu looked before adding the Web Token.
    > Which new features should I expect to see?


    You should have a new "Home" item at the top (or at the top of the
    user's menu if you have multiple accounts). And in there are goodies
    like "Your top shows", "Made for (you)", "Based on your recent
    listening" etc.

    --

    Michael
    OK "Home" is there. What does it mean if "Home" is empty?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  5. #15
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,569

    [Announce] Spotty 4.4 - morepersonalised content

    > OK "Home" is there. What does it mean if "Home" is empty?

    What does server.log say? Most likely the token you copied is wrong.
    Depending on the tool you're using to extract it there sometimes is more
    data in there than needed.

    --

    Michael

  6. #16
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,569

    [Announce] Spotty 4.4 - morepersonalised content

    >> Did anything else about your system change? The latest Spotty update
    >> should not have any impact on the Connect functionality.

    >
    > That's basically a new setup on RPi4, being used for a few days.
    > I've been using similar setup on x86 for several months before.
    > I've moved to RPi and for couple of days it worked perfectly fine.


    Are you saying that Spotty did work a few days ago on the Pi, but no
    longer does? And nothing but Spotty changed?

    --

    Michael

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,254
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > OK "Home" is there. What does it mean if "Home" is empty?

    What does server.log say? Most likely the token you copied is wrong.
    Depending on the tool you're using to extract it there sometimes is more
    data in there than needed.

    --

    Michael
    Hmm the token I added today is a lot longer than the token I copied yesterday. It is not obvious how to copy the full token on Firefox and you can't see the full length of the token. Anyway now it is working

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  8. #18
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,569

    [Announce] Spotty 4.4 - morepersonalised content

    > Hmm the token I added today is a lot longer than the token I copied
    > yesterday. It is not obvious how to copy the full token on Firefox and
    > you can't see the full length of the token. Anyway now it is working


    Yeah, it's not obvious... great it's working for you now!

    --

    Michael

  9. #19
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    UK
    Posts
    98
    I have a Spotify premium family account, and I already don't see any of my kids content with the pre-4.4 Spotty plugin ?

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Poland
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    >> Did anything else about your system change? The latest Spotty update
    >> should not have any impact on the Connect functionality.

    >
    > That's basically a new setup on RPi4, being used for a few days.
    > I've been using similar setup on x86 for several months before.
    > I've moved to RPi and for couple of days it worked perfectly fine.


    Are you saying that Spotty did work a few days ago on the Pi, but no
    longer does? And nothing but Spotty changed?
    Yes. I know it's weird.
    Today I've noticed some zones have appeared in Spotify Connect, but that - what I've quickly discovered - was only because I had a short power outage and my "old" x86 system has booted itself and provided another LMS in the network.
    After shutting it down, Zones from my RPi have disappeared from Connect again.
    So, it's clear it is something with Spotty or LMS on ARM in particular as on x86 it still works fine.

    Thant makes me wonder also if first few days of my "working fine Spotty" on RPi wasn't run through LMS on the old x86 system.
    I don't remember when I have put it down exactly.
    It might be the issue that Spotty has never worked at my system on ARM.
    Is it known to work fine on RPi?
    Last edited by TomekWaw; 2020-09-21 at 14:39.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •