Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    6,529
    Quote Originally Posted by sakos View Post

    Logitech Media Server Version: 8.0.0 - 1590399854 @ Mon May 25 12:25:07 CEST 2020
    That is a very old version of LMS 8.0.0.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    You should get a server log with player.streaming.remote and player.source set to info or debug to see what LMS says.
    What a pity. Tunein has fixed the broken station and I cannot reproduce the fault anymore even with adding an own station with the broken url.

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    That is a very old version of LMS 8.0.0.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    Thank you slartibartfast.
    The LMS is now upgraded and it solved my other (more troublesome) issue.

  4. #24
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    6,529
    Quote Originally Posted by sakos View Post
    Thank you slartibartfast.
    The LMS is now upgraded and it solved my other (more troublesome) issue.


    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •