Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    5,008

    LMS settings issue with Firefox

    I have always used Firefox to access LMS WebUI on a Windows 10 laptop. Recently I have noticed issues when viewing the settings page. Drop down lists disappear at random and I often cannot view the full list of logging settings under Advanced/logging. I cannot scroll down any further than (network.squeezenetwork).
    I tried the new Microsoft Edge and everything works (if you ignore unwanted vertical lines appearing in the drop down box labels).

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,452
    Working fine here. Can you provide a screenshot?
    Michael

    "It doesn't work - what shall I do?" - "Please check your server.log and/or scanner.log file!"
    (LMS: Settings/Information)

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    5,008
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Working fine here. Can you provide a screenshot?
    First screenshot showing that I can't scroll down the logging list. Second one showing (not) the missing drop down boxes.
    Attached Images Attached Images   

  4. #4
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,452

    LMS settings issue with Firefox

    Are you using any kind of zooming on those pages?

    As you mention "recently" things changed, and the web UI obviously
    hasn't really changed in years, what has changed? New FF? New Windows build?
    --

    Michael

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    5,008
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Are you using any kind of zooming on those pages?

    As you mention "recently" things changed, and the web UI obviously
    hasn't really changed in years, what has changed? New FF? New Windows build?
    --

    Michael
    Firefox is version 79 (64 bit). No zooming. Windows updated to a new build a couple of months ago.
    Sometimes the drop down boxes appear, sometimes I can scroll down the logging page. I can't scroll to the bottom of the plugins page either.
    Material skin works.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    5,008
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    Firefox is version 79 (64 bit). No zooming. Windows updated to a new build a couple of months ago.
    Sometimes the drop down boxes appear, sometimes I can scroll down the logging page. I can't scroll to the bottom of the plugins page either.
    Material skin works.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    Edge works but looks like this with white lines at the left side of the drop down box.
    Attached Images Attached Images  

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    5,008
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Are you using any kind of zooming on those pages?

    As you mention "recently" things changed, and the web UI obviously
    hasn't really changed in years, what has changed? New FF? New Windows build?
    --

    Michael
    Hmm looks like it is caused by my NoScript add on. This is strange as it has always been installed and the LMS address is Trusted so nothing is blocked.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  8. #8
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    3,840
    Seeing similar using "Opera" (any zoom level), white lines around buttons that remain until screen is clicked elsewhere.

    Been like this for a while.

    Name:  whitelines.jpg
Views: 75
Size:  25.3 KB
    Server - LMS 8.0.0 Pi4B 4GB/Flirc case/pCP 6.1.0 - 74K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi3B/pCP 6.1.0/pi screen/Allo Boss DAC Ruark MR1 Mk2
    Lounge - Pi2/pCP 6.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Garage - Squeezebox Boom + Fostex sub
    Dining Room - Squeezebox Radio

    Spares - 2xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 7xRPi

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,118
    Similar using Vivaldi on Linux Mint
    LMS server: O2 Joggler with Jivelite, Pi Zero W with PcP 6.0

    Amp: Denon PMA-50

    Players/Speakers: Touch, Logitech Radios, Sonos Play 1s & Beam, Libratone Zipp, GGMM E2 & E3, Yamaha WXAD-010, Loewe Airspeaker, Google Chromecast Audio, Home Mini & Nest Hub, Amazon Echo 2,3 and Show5, Pioneer WX-SMA1, Roberts S1, O2 Joggler, Cisco Joggler, Fiio M6, Avantree Priva BT transmitter



    ------------------------------------------------------------------------------------

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •