Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 61 to 70 of 106
  1. #61
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    6

    Same problem here

    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    You’re right, il should move away from sourceforge. I put them there because something was wrong with raw url on GitHub, a long time ago (if I remember well)

    I have the same problem. Cannot get the plug installed.
    LMS is installed on Synology nas beta version 7.9.1-168

    I can click on the pugin, restart it and it will not appear as being installed. WOuld love that this plugin would solve the podcast issues....

    Thanks,

    Matt

  2. #62
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,074
    Quote Originally Posted by mattijzz View Post
    I have the same problem. Cannot get the plug installed.
    LMS is installed on Synology nas beta version 7.9.1-168

    I can click on the pugin, restart it and it will not appear as being installed. WOuld love that this plugin would solve the podcast issues....

    Thanks,

    Matt
    I've just removed and re-installed it on my machine so I don't know what to tell
    LMS 7.9 on Pi 3B+ & Odroid-C2 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, Riva 1 & 3

  3. #63
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    I've just removed and re-installed it on my machine so I don't know what to tell


    Ok thanks for your reply and you work. With a next update I will try again...

  4. #64
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,074
    Quote Originally Posted by mattijzz View Post
    Ok thanks for your reply and you work. With a next update I will try again...
    I've bumped up the version number and redone package just in case...
    LMS 7.9 on Pi 3B+ & Odroid-C2 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, Riva 1 & 3

  5. #65
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    547

    A big Thank You!

    @Philippe44 - thank you so much for this plugin!
    I used it now for quite some time on both my LMS setups and even my most "sensitive" Podcast play now withoit interruption.
    Not a single glitch!

    P.S.:The plugin seems to put a tiny bit more strain on the LMS server - which was good for me, as it triggered that I migrated LMS from a Joggler to a Raspi4 (which also acts as a NAS (runs OpenMediaVault) - replacing my 10+ year old Synology NAS)
    That thing flies! Both LMS is totally snappy as well as NAS transferrates are at 100MB/sec (old NAS: 16MB/sec)

  6. #66
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,074
    Quote Originally Posted by slimhase View Post
    @Philippe44 - thank you so much for this plugin!
    I used it now for quite some time on both my LMS setups and even my most "sensitive" Podcast play now withoit interruption.
    Not a single glitch!

    P.S.:The plugin seems to put a tiny bit more strain on the LMS server - which was good for me, as it triggered that I migrated LMS from a Joggler to a Raspi4 (which also acts as a NAS (runs OpenMediaVault) - replacing my 10+ year old Synology NAS)
    That thing flies! Both LMS is totally snappy as well as NAS transferrates are at 100MB/sec (old NAS: 16MB/sec)
    Glad to see it working. I’ll see if Michael wants to leave it as a plugin with a bit of a nasty hack or integrate with LMS maybe as part of a larger PR I’m proposing. And yes, it puts a bit more strain on LMS as it always requires proxying if audio and do a bit of processing there
    LMS 7.9 on Pi 3B+ & Odroid-C2 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, Riva 1 & 3

  7. #67
    Quote Originally Posted by mattijzz View Post
    I have the same problem. Cannot get the plug installed.
    LMS is installed on Synology nas beta version 7.9.1-168

    I can click on the pugin, restart it and it will not appear as being installed. WOuld love that this plugin would solve the podcast issues....

    Thanks,

    Matt
    I have the same issue of the plugin not installing after restart.

    In the top of the plugin page it says: http://www.koldware.net/SlimStuff/repodata.xml - 404 Not Found

    I added another repo address from the first page of this thread : http://downloads.sourceforge.net/pro...ev/repo-sf.xml

    but then the plugin disappears and there is an empty section called "Philippe's Reliable plugin - development" with no items in it.
    Last edited by Mercenary; 2020-08-01 at 18:48.
    ------------------------
    3 * Boom, 1 * Radio, 1 * Touch, 1 SB Classic, 2 SB Duet, 1pi with picoreplayer, server and music on Synology DS718+
    library ~50.000 titles

  8. #68
    Senior Member dolodobendan's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Braunschweig, Germany
    Posts
    1,290
    Has this plugin already been integrated into LMS (and is obsolete now)? I saw some large PRs.

    I wanted to try this because my CNN podcasts (possibly others, too) now stop after a few minutes which is rather annoying and I don't see anything in the logs.
    QLMS 8.0.0@2.21 x64 (digimaster) with perl 5.30.1 / QNAP 469L QTS 4.3.4

  9. #69
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,455

    EXPERIMENTAL: "reliable" plugin forHTTP(S) streaming

    > Has this plugin already been integrated into LMS (and is obsolete now)?

    No.

    > I saw some large PRs.


    Oh yes...

    > I wanted to try this because my CNN podcasts (possibly others, too) now
    > stop after a few minutes which is rather annoying and I don't see
    > anything in the logs.


    With or without the Reliable plugin?

    --

    Michael

  10. #70
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    I've bumped up the version number and redone package just in case...
    Thanks... still have the same issue...No idea what this could be..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •