Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    3

    radio plays diagnostics, but no audio when playing internet radio

    hi all, cant live without our sb radio, hope someone can help troubleshoot this problem. basically it appears to work, any stream i load seems to start with no error, the play pause button work, but its as though the mute is on or headphone plugged in, but the mute is not on, and i can turn it on and off and the volume dislpay is shown when not muted. when a headphone is plugged in there is also no sound in the headphone. the chimes and beeps work as you go through the menus. i ran some of the builtin diags, the connectivity test says headphone is not plugged in (i tried it with headphone to check, and it did show it then). i ran the audio diags, and they play fine (presumably they confirm the dsp is working?). the radio connects just fine to mysqueezebox.com, can do remote control on it. but no audio, not on the speaker or out the headphone (when connected). i rebooted, i reinstalled the sw. still no audio. its been working daily for years, but this morning is just stopped outputting audio.

    any suggestions?

    what should the internal voltages be? i see vmon1=3.7v, and vmon2=7.4v, with battery at 12.6v

    sw is 7.7.3 r16676, hw version 5

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,388

    radio plays diagnostics,but no audio when playing internet radio

    As mentioned elsewhere we had a hiccup yesterday. Should be back to
    normal. Can you reboot your unit and confirm?

    --

    Michael

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    3

    yes, working again. thanks!

    working now, thanks
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    As mentioned elsewhere we had a hiccup yesterday. Should be back to
    normal. Can you reboot your unit and confirm?

    --

    Michael

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    5
    Is this related to my shoutcast problem I wonder ? Still doesnt work there ..

    Greets Dag !

    <code>500 Can't connect to api.shoutcast.com:443</code>
    Last edited by mrdebug; 2020-03-27 at 17:15.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •