I tried out LMS 8 but have just discovered that the Inguz plugin does not load at all. The only reference to the Inguz plugin I can find in the server log is...

Code:
[20-01-06 21:32:13.3200] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3293] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3299] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3306] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3313] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3319] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3328] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3334] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3340] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3347] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3352] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3358] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3364] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-06 21:32:13.3370] Plugins::InguzEQ::Plugin::oops (544) oops:  - Preferences could not be saved to C:\ProgramData\InguzEQ\Settings\0c_4d_e9_a9_9b_96.settings.conf.
[20-01-16 19:33:57.1775] Slim::Utils::PluginManager::load (236) Couldn't load InguzEQ. Error: Plugin is incompatible with this version of Logitech Media Server. Please update.
[20-01-16 19:36:38.4449] Slim::Utils::PluginManager::load (236) Couldn't load InguzEQ. Error: Plugin is incompatible with this version of Logitech Media Server. Please update.
[20-01-17 10:25:23.2158] Slim::Utils::PluginManager::load (236) Couldn't load InguzEQ. Error: Plugin is incompatible with this version of Logitech Media Server. Please update.
[20-01-18 16:50:16.4856] Slim::Utils::PluginManager::load (236) Couldn't load InguzEQ. Error: Plugin is incompatible with this version of Logitech Media Server. Please update.
[20-01-18 23:28:31.0189] Slim::Utils::PluginManager::load (236) Couldn't load InguzEQ. Error: Plugin is incompatible with this version of Logitech Media Server. Please update.
[20-02-03 21:30:30.3978] Slim::Utils::PluginManager::load (236) Couldn't load InguzEQ. Error: Plugin is incompatible with this version of Logitech Media Server. Please update.
[20-02-03 21:37:02.9798] Slim::Utils::PluginManager::load (236) Couldn't load InguzEQ. Error: Plugin is incompatible with this version of Logitech Media Server. Please update.
[20-02-03 21:46:28.9776] Slim::Utils::PluginManager::load (236) Couldn't load InguzEQ. Error: Plugin is incompatible with this version of Logitech Media Server. Please update.
[20-02-04 10:49:25.2334] Slim::Utils::PluginManager::load (236) Couldn't load InguzEQ. Error: Plugin is incompatible with this version of Logitech Media Server. Please update.
Reverted to the latest nightly, LMS v7.93 and everything works fine. It looks like the problem started on 16th January, maybe earlier on 6th January. Anyway, it's certainly a v8 issue but I can't go back to check out each version as I haven't retained earlier v8 installs. Have had a look at the settings.conf files and they appear to be OK, correct permissions etc.

Don't know how to investigate so I'll stay with v7.93 for now unless someone has a solution.