Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31
  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    302
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > "The library integration hopefully will work for TIDAL, too. But not at
    > this point. Right now it's Spotify and Qobuz only. As it's all still in
    > heavy development, and TIDAL is an "official" implementation, I
    > preferred to go with those plugins which I maintain as a community
    > developer first."


    That must be at least two or three weeks old. Totally outdated :-D.
    Tidal support is in.

    --

    Michael
    Splendid!

    Sent from my SM-G975W using Tapatalk

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    302
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > "The library integration hopefully will work for TIDAL, too. But not at
    > this point. Right now it's Spotify and Qobuz only. As it's all still in
    > heavy development, and TIDAL is an "official" implementation, I
    > preferred to go with those plugins which I maintain as a community
    > developer first."


    That must be at least two or three weeks old. Totally outdated :-D.
    Tidal support is in.

    --

    Michael
    Ok, 8 is installed, tidal is working and it ran a full scan on installation. Where do I see the tidal integration? What am I missing?

  3. #23
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,395

    Version 8.0 -- ready to test?

    > Ok, 8 is installed, tidal is working and it ran a full scan on
    > installation. Where do I see the tidal integration? What am I missing?


    Did you enable the OnlineLibrary plugin? Do you see an "import from XYZ
    service" step in the scanner progress output?

    --

    Michael

  4. #24
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    302
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Ok, 8 is installed, tidal is working and it ran a full scan on
    > installation. Where do I see the tidal integration? What am I missing?


    Did you enable the OnlineLibrary plugin? Do you see an "import from XYZ
    service" step in the scanner progress output?

    --

    Michael
    Found it. Is there a features log or other document / post I should read?

    Sent from my SM-G975W using Tapatalk

  5. #25
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,395

    Version 8.0 -- ready to test?

    > Found it. Is there a features log or other document / post I should
    > read?


    https://forums.slimdevices.com/showt...LMS-Changelogs

    --

    Michael

  6. #26
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    302
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Found it. Is there a features log or other document / post I should
    > read?


    https://forums.slimdevices.com/showt...LMS-Changelogs

    --

    Michael
    It's working - most cool. One issue so far - I had saved a bunch of Tidal albums as favourites within LMS, and that worked fine. But when I try to access them now I get the message "Yout player is not authorized to use mysqueezebox.com"

    Thoughts?

    Edit: it's old favourites I added from Tidal via 7.9. If I browse Tidal in LMS now, then click on the favourite heart, I can then play them back via the list of favourites. Old ones I added in 7.9 give me the "not authorized" message.
    Last edited by doctor_big; 2020-02-29 at 04:23.

  7. #27
    Woah, wonderfull!

    Is there any forecast for this becoming a "Community supported Stable branch"?

    Congratulations!
    Vitor

  8. #28
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,395

    Version 8.0 -- ready to test?

    > Is there any forecast for this becoming a "Community supported Stable
    > branch"?


    I'd say "eventually"?

    --

    Michael

  9. #29
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    431

    Dstm

    Michael- does DSTM work in 8? i see it installed, but there's no way to configure it.

    thanks.
    --
    4 TB Drobo-->FW 800-->mac mini-->Ethernet
    Transporter--> Wireworld Eclipse 6 coax-->Meridian G61
    G61--> Nordost Red Dawn-->Primare 30.3
    Primare-->Ocos--Vienna Acoustics Beethoven/Maestro

  10. #30
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,862
    Quote Originally Posted by netchord View Post
    Michael- does DSTM work in 8? i see it installed, but there's no way to configure it.

    thanks.
    Have you looked in Player Settings?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •