Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 24 of 25 FirstFirst ... 1422232425 LastLast
Results 231 to 240 of 245
  1. #231
    Senior Member philchillbill's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    The Netherlands
    Posts
    705
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    Do I need to use a browser on the Pi? This has the potential to go badly wrong, I might be better off editing the existing files. Are the original instructions still available?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    Browser is on PC or mac/iPad, not on pi. But then use the same browser for all of the setup sessions needing a browser. In other words, don't download the setup script on a PC and then go and try and link from a mac. The localStorage needs to be consistent across the entire setup.

  2. #232
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,046
    Quote Originally Posted by philchillbill View Post
    Browser is on PC or mac/iPad, not on pi. But then use the same browser for all of the setup sessions needing a browser. In other words, don't download the setup script on a PC and then go and try and link from a mac. The localStorage needs to be consistent across the entire setup.
    The only ngrok password I changed is the one for the ngrok account on their website. The Auth username and password are still the same. Does that make things easier?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  3. #233
    Senior Member philchillbill's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    The Netherlands
    Posts
    705
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    The only ngrok password I changed is the one for the ngrok account on their website. The Auth username and password are still the same. Does that make things easier?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    Then everything should just have stayed working as is. Your yml file would need your new authtoken as listed in your ngrok account page and ngrok would need a restart.

  4. #234
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,046
    Quote Originally Posted by philchillbill View Post
    Then everything should just have stayed working as is. Your yml file would need your new authtoken as listed in your ngrok account page and ngrok would need a restart.
    I think everything is working. I even think my authtoken stayed the same. I also think it wasn't even your skill playing up. I also changed the password to my tp-link smart plugs so Alexa couldn't turn on my amplifier. The problem is you set these things up and then forget all about them until something goes wrong months or years later

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  5. #235
    Senior Member philchillbill's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    The Netherlands
    Posts
    705
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    I think everything is working. I even think my authtoken stayed the same. I also think it wasn't even your skill playing up. I also changed the password to my tp-link smart plugs so Alexa couldn't turn on my amplifier. The problem is you set these things up and then forget all about them until something goes wrong months or years later

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    Thatĺs why I have so many notes.txt files sitting in so many directories


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #236
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,046
    Quote Originally Posted by philchillbill View Post
    Thatĺs why I have so many notes.txt files sitting in so many directories


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    I just had to relink the skills and enter the new UUID in update.py. What determines the UUID?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  7. #237
    Senior Member philchillbill's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    The Netherlands
    Posts
    705
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    I just had to relink the skills and enter the new UUID in update.py. What determines the UUID?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    My cloud generates it. Your browser remembers it. If you clear your browser, my cloud gives you a new one. Hence the advice earlier to not switch browsers during the whole process.

    EDIT: The reason for this, by the way, is that you don't have an account as such with smartskills and it's all more secure if I don't store anything anywhere.
    Last edited by philchillbill; 2021-06-11 at 00:06.

  8. #238
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    734
    i can't see any mediaserver skill in the alexa app. i'm in italy
    Touchx2,radiox4, Squeezebox Server 7.9 (Raspberrypi 3 and qnap ts-269)

  9. #239
    Senior Member philchillbill's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    The Netherlands
    Posts
    705
    Quote Originally Posted by nervoteso View Post
    i can't see any mediaserver skill in the alexa app. i'm in italy
    You will have to set your Amazon store to .co.uk and install the skill. Afterwards you can restore to .it.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #240
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    734
    Quote Originally Posted by philchillbill View Post
    You will have to set your Amazon store to .co.uk and install the skill. Afterwards you can restore to .it.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    i'm on iphone, how to install skills from amazon store?

    it says it's impossible to install from italy also on co.uk
    Touchx2,radiox4, Squeezebox Server 7.9 (Raspberrypi 3 and qnap ts-269)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •