Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 59 of 70 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast
Results 581 to 590 of 692
  1. #581
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    2,627
    Quote Originally Posted by Zombie View Post
    Hello! There's 58 pages of discussion, but I have simple question:
    Is there any install and use version of this fantastic feature?
    See the very first post in the thread that gives you all you need to get started.
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), KCRW, Supla Finland, ABC Australia, CBC/Radio-Canada and RTE Ireland

  2. #582
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    319
    Thanks, thought it had developed since. Too complicated for me.

  3. #583
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4,372
    Quote Originally Posted by Zombie View Post
    Thanks, thought it had developed since. Too complicated for me.
    Installing LMS 8.0.0 is too complicated?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  4. #584
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    2,627
    Quote Originally Posted by Zombie View Post
    Thanks, thought it had developed since. Too complicated for me.
    You can stop reading the first post at the part that says
    "FORGET THE REST OF THIS POSTING"
    there are only 2 lines of instructions.
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), KCRW, Supla Finland, ABC Australia, CBC/Radio-Canada and RTE Ireland

  5. #585
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    319
    I have LMS 8.0 installed, no need to be pompous.

  6. #586
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4,372
    Quote Originally Posted by Zombie View Post
    I have LMS 8.0 installed, no need to be pompous.
    Which part is too complicated then?

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  7. #587
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,430

    Online music service integration - how to test

    > Just noticed something puzzling. I seem to recall that the 'No Album'
    > issue was fixed sometime ago ...


    Could you please describe what exactly you're experiencing? Where would
    you get that "No Album" item?

    --

    Michael

  8. #588
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,039
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Just noticed something puzzling. I seem to recall that the 'No Album'
    > issue was fixed sometime ago ...


    Could you please describe what exactly you're experiencing? Where would
    you get that "No Album" item?

    --

    Michael
    In Albums list - (by A-Z) - under N there is an entry called No Album with grey disc artwork.
    LMS server: O2 Joggler with Jivelite, Pi Zero W with PcP 6.0

    Amp: Denon PMA-50

    Players/Speakers: Touch, Logitech Radios, Sonos Play 1s & Beam, Libratone Zipp, GGMM E2 & E3, Yamaha WXAD-010, Loewe Airspeaker, Google Chromecast Audio, Home Mini & Nest Hub, Amazon Echo 2,3 and Show5, Pioneer WX-SMA1, Roberts S1, O2 Joggler, Cisco Joggler, Fiio M6, Avantree Priva BT transmitter



    ------------------------------------------------------------------------------------

  9. #589
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,430

    Online music service integration - how to test

    > In Albums list - (by A-Z) - under N there is an entry called No Album
    > with grey disc artwork.


    Hmm... I don't see this. Would you mind sharing your library.db with me?

    https://www.dropbox.com/request/T3RctyzGgNg0oFDubq6a


    --

    Michael

  10. #590
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,039
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > In Albums list - (by A-Z) - under N there is an entry called No Album
    > with grey disc artwork.


    Hmm... I don't see this. Would you mind sharing your library.db with me?

    https://www.dropbox.com/request/T3RctyzGgNg0oFDubq6a


    --

    Michael
    Will do - but will need to reset musc folder back to the setting which existed previously. Later.

    Err ... where is the library.db located?
    Last edited by castalla; 2020-04-03 at 05:37.
    LMS server: O2 Joggler with Jivelite, Pi Zero W with PcP 6.0

    Amp: Denon PMA-50

    Players/Speakers: Touch, Logitech Radios, Sonos Play 1s & Beam, Libratone Zipp, GGMM E2 & E3, Yamaha WXAD-010, Loewe Airspeaker, Google Chromecast Audio, Home Mini & Nest Hub, Amazon Echo 2,3 and Show5, Pioneer WX-SMA1, Roberts S1, O2 Joggler, Cisco Joggler, Fiio M6, Avantree Priva BT transmitter



    ------------------------------------------------------------------------------------

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •