Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 71 of 71 FirstFirst ... 2161697071
Results 701 to 706 of 706
  1. #701
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,460

    Online music service integration - how to test

    > I turned on debug logging for plugin.onlinelibrary and nothing has shown
    > up at all in the server log. Importing Spotify is not disabled.


    Please enable logging, then go and change the setting for Spotty. At
    least at this point there should be some activity.

    What import option did you choose for Spotty?

    --

    Michael

  2. #702
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    5,144
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I turned on debug logging for plugin.onlinelibrary and nothing has shown
    > up at all in the server log. Importing Spotify is not disabled.


    Please enable logging, then go and change the setting for Spotty. At
    least at this point there should be some activity.

    What import option did you choose for Spotty?

    --

    Michael
    Something very odd is going on. I did a manual scan and all of my Spotify albums have been removed from my library.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  3. #703
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    5,144
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I turned on debug logging for plugin.onlinelibrary and nothing has shown
    > up at all in the server log. Importing Spotify is not disabled.


    Please enable logging, then go and change the setting for Spotty. At
    least at this point there should be some activity.

    What import option did you choose for Spotty?

    --

    Michael
    I updated to the latest LMS 8 and this triggered a new and changed scan and all my Spotify albums returned.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  4. #704
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    5,144
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    I updated to the latest LMS 8 and this triggered a new and changed scan and all my Spotify albums returned.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    An hour after the update a new Spotify album was added to my library so all is working again. Must have been some kind of glitch causing the issue as it was acting as though online integration was disabled when it clearly wasn't.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  5. #705
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    14

    Tidal integration being Disabled

    I noticed my Tidal albums were missing from the library, and checked the settings and Tidal was set to "Do not integrate online music collection". I have tried to change it to integrate several times, but it just ends up going back to do not integrate by itself.

    Found this in the logs:

    [20-09-27 18:54:03.0098] Slim::Plugin::OnlineLibrary::Plugin::__ANON__ (166) Disabling polling for Slim::Plugin::WiMP::Plugin lack of account information


    So it's disabling because it says no account information, but I can manually search Tidal and play Tidal tracks...they just don't integrate. Hard to play Tidal tracks if my account information was really missing. Not sure what to do at this point.

  6. #706
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by MongarEric View Post
    I noticed my Tidal albums were missing from the library, and checked the settings and Tidal was set to "Do not integrate online music collection". I have tried to change it to integrate several times, but it just ends up going back to do not integrate by itself.

    Found this in the logs:

    [20-09-27 18:54:03.0098] Slim::Plugin::OnlineLibrary::Plugin::__ANON__ (166) Disabling polling for Slim::Plugin::WiMP::Plugin lack of account information


    So it's disabling because it says no account information, but I can manually search Tidal and play Tidal tracks...they just don't integrate. Hard to play Tidal tracks if my account information was really missing. Not sure what to do at this point.
    I have just got LMS 8 on Linux (Antipodes server). I use Material skin. I also had this problem when trying to integrate Tidal (Spotify is fine). When I reverted to the Default skin 'Integrate online library and automatically check for changes' was accepted, did not change back to 'Do not integrate' and now the Tidal favourites were correctly scanned:


    TIDAL Albums (321 of 321) Complete 00:00:21

    TIDAL Artists (1 of 1) Complete 00:00:01

    TIDAL Playlists (3 of 3) Complete 00:00:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •