Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 71 of 71 FirstFirst ... 2161697071
Results 701 to 704 of 704
  1. #701
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,437

    Online music service integration - how to test

    > I turned on debug logging for plugin.onlinelibrary and nothing has shown
    > up at all in the server log. Importing Spotify is not disabled.


    Please enable logging, then go and change the setting for Spotty. At
    least at this point there should be some activity.

    What import option did you choose for Spotty?

    --

    Michael

  2. #702
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4,611
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I turned on debug logging for plugin.onlinelibrary and nothing has shown
    > up at all in the server log. Importing Spotify is not disabled.


    Please enable logging, then go and change the setting for Spotty. At
    least at this point there should be some activity.

    What import option did you choose for Spotty?

    --

    Michael
    Something very odd is going on. I did a manual scan and all of my Spotify albums have been removed from my library.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  3. #703
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4,611
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I turned on debug logging for plugin.onlinelibrary and nothing has shown
    > up at all in the server log. Importing Spotify is not disabled.


    Please enable logging, then go and change the setting for Spotty. At
    least at this point there should be some activity.

    What import option did you choose for Spotty?

    --

    Michael
    I updated to the latest LMS 8 and this triggered a new and changed scan and all my Spotify albums returned.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  4. #704
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4,611
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    I updated to the latest LMS 8 and this triggered a new and changed scan and all my Spotify albums returned.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    An hour after the update a new Spotify album was added to my library so all is working again. Must have been some kind of glitch causing the issue as it was acting as though online integration was disabled when it clearly wasn't.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •