Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member pablolie's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    bay area, california.
    Posts
    1,137

    Armstrong and Getty Podcasts...

    ...anyone listening to this on their system? I can't seem to get it to work. Thanks for any ideas!

    It does show up...
    http://192.168.1.51:9000/plugins/sea...Ae9%3A60&sess=
    ...but trying to play any of the episodes, nada, plays for 3 seconds and croaks...
    Last edited by pablolie; 2019-11-15 at 14:03.
    ...pablo
    Server: Virtual Machine (on VMware Workstation 14 Pro) running Ubuntu 18.04 + LMS 7.9.1
    System: SB Touch -optical-> Benchmark DAC2HGC -AnalysisPlus Oval Copper XLR-> NAD M22 Power Amp -AnalysisPlus Black Mesh Oval-> KEF Reference 1
    Other Rooms: 2x SB Boom; 1x SB Radio; 1x SB Classic-> NAD D7050 -> Totem DreamCatcher + Velodyne Minivee Sub
    Computer audio: workstation -USB-> audioengine D1 -> Grado RS1/Shure 1540

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,214
    Quote Originally Posted by pablolie View Post
    ...anyone listening to this on their system? I can't seem to get it to work. Thanks for any ideas!

    It does show up...
    http://192.168.1.51:9000/plugins/sea...Ae9%3A60&sess=
    ...but trying to play any of the episodes, nada, plays for 3 seconds and croaks...
    Do you have the "Spotty" plugin installed? It seems to play OK from Spotify.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •