Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33
  1. #1

    Tidal App on my squeezebox.com - Invalid phone number or password

    Hoping someone can help.

    I just got a tidal subscription and have it working on my phone and can login via Safari no problem.

    I entered the same credentials in the mysqueezebox.com Tidal app config page and it accepted them fine. I was able to start browsing in the categories in the web interface so I though everything looked good to go.

    Dinner was ready so off I headed to have that. I came back and fired up Peng to control my SB3 and when I tried to browse the tidal menus I got a credentials failed message.

    I try on the web interface and get the same error. Now when I go into mysqueezebox.com and check the Tidal app config I get the error message 'Invalid phone number or password'.

    I've tried:
    - Deleting the login and re-adding
    - Deleting the app and re-installing
    - Restarting the server
    - Logging out and back into my squeezebox.com

    None of which have fixed the issue. I notice that even after deleting the app and re-installing, it still shows the login details against one of my players so it looks like deleting doesn't really clean up after itself. Not sue if that would have any bearing on this.

    From searching I see someone had the same error previously but couldn't find any real info on how it was resolved.

    Anyone have any suggestions?

    Thanks!

    Thanks
    SqueezeServer - Version: 7.9.2 - 1567524015 (on OSX Mojave)
    Squeezebox Duet
    Squeezebox Radio x 4
    Squeezebox Classic

  2. #2
    Oddly this has started working again. Maybe some sort of network or tidal issue....
    SqueezeServer - Version: 7.9.2 - 1567524015 (on OSX Mojave)
    Squeezebox Duet
    Squeezebox Radio x 4
    Squeezebox Classic

  3. #3
    Senior Member ashmore's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Kent, UK
    Posts
    115
    Hi

    I am repeatedly having this issue too. Squeezebox.com say's my account to Tidal is fine, but LMS can't validate the account, and therefore Ipeng won't play TIDAL. I've tried restarting services, logging in and out etc... but it's not playing.

    Anything I can do?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    6
    I also have this issue. Sometimes I have to wait a few hours and then suddenly it works.
    When using the Tidal login on Tidal's own website, it always works.
    Last edited by FredericV; 2019-12-13 at 03:16.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sor°, Denmark
    Posts
    684
    Quote Originally Posted by FredericV View Post
    I also have this issue. Sometimes I have to wait a few hours and then suddenly it works.
    When using the Tidal login on Tidal's own website, it always works.
    +1

    I see this too. I think it is a MSB.com issue.
    Callesoroe
    Living room: Transporter, Tact RCS 2.2X digital preamp, Martin Logan Vista speakers, AMPS(Icepower): Acoustic Reality Ear Enigma PLUS(PANELS), Acoustic Reality Ear TWO MKII(Bas)
    Kitchen: Transporter - Prodipe Pro 5 active bi-amp speakers. Bedroom: Receiver+UE boombox, Kids: Receiver+Active speakers, Guestroom: Touch - Bencmark DAC1, JBL LSR305 active speakers , TIDAL HIFI flac streaming.
    http://www.last.fm/user/callesoroe

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    169
    I had this intermittently before, but now the problem seems to be persistent.

    Hope someone at msb.com is working to resolve it.

  7. #7
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,355

    Tidal App on my squeezebox.com -Invalid phone number or password

    Are you in EU or US?

    > Am 18.12.2019 um 12:46 schrieb Learnincurve <Learnincurve.9b90en (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>:
    >
    > ´╗┐
    > I had this intermittently before, but now the problem seems to be
    > persistent.
    >
    > Hope someone at msb.com is working to resolve it.
    >
    >
    > ------------------------------------------------------------------------
    > Learnincurve's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=64807
    > View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=111098
    >
    >

  8. #8
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,355

    Tidal App on my squeezebox.com -Invalid phone number or password

    Ok, I looked into this. It seems we are getting rate limited pretty
    often. I'll see what I can do. Sent out a mail to my contacts. Let's
    hope they have a good answer.

    --

    Michael

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    169
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Are you in EU or US?

    > Am 18.12.2019 um 12:46 schrieb Learnincurve <Learnincurve.9b90en (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com>:
    >
    > ´╗┐
    > I had this intermittently before, but now the problem seems to be
    > persistent.
    >
    > Hope someone at msb.com is working to resolve it.
    >
    >
    > ------------------------------------------------------------------------
    > Learnincurve's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=64807
    > View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=111098
    >
    >
    I'm in Norway (not quite EU)

  10. #10
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,355

    Tidal App on my squeezebox.com -Invalid phone number or password

    > I'm in Norway (not quite EU)

    Well, as a Swiss myself I was more interested in the geographical aspect
    of the question. I wanted to know whether it could be a local issue. But
    from what I've found it seems to be a global problem.

    Unfortunately the contact I tried to reach must have left for the
    Holidays already. And the person his autoresponse told me to get in
    touch with, too. Didn't try the name in her autoresponse yet... this
    might take until the new year to get resolved :-(.

    --

    Michael

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •