Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 8 of 8

Hybrid View

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    406

    search.html gives no results

    I see a strange behaviour on ONE of my 4 LMS-installations (on different computers/servers).

    3 of them work fine - on the 4th one:

    The search box (the magnifying glass symbol) - afaik linking to "search.html" - gives NO results, whatever I search for.
    The advanced search - linking to "advanced_search.html" - does find everything I expect to be found.

    On all servers I've installed the last nightly and I see this behaviour for two months now (and several updates) so it doesn't result from a special releaese.

    I don't see the reason - the only difference I see, the 3 "working" ones are running on Windows 10, the fourth one on Windows Server 2019. I could imagine a problem with relative paths/directorys or something like this, but I don't see the reason or any hint how to solve this...

    Addition:
    I see the same "strange" behaviour if I link squeezer from my Android smartphone to this installation. From the other 3 installations it gets fine results - from that 4the one it gets no result DESPITE genres! So If I search for "rock" it gives me "rock" and "rock n roll" as genre but no songs, albums or bands with "rock" in it...
    Last edited by frank1969; 2019-10-18 at 04:00.

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,420

    search.html gives no results

    > The search box (the magnifying glass symbol) - afaik linking to
    > "search.html" - gives NO results, whatever I search for.
    > The advanced search - linking to "advanced_search.html" - does find
    > everything I expect to be found.


    Please check your server.log. And wipe the cache/templates folder.

    --

    Michael

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    406
    Thanks for Your reply and hints.

    Quote Originally Posted by mherger View Post
    >Please check your server.log. And wipe the cache/templates folder.
    Deleting and rebuilding the template folder seems to have been the winner

    Although server.log below (I did a search request for "Rolling Stones")

    [19-10-19 10:49:24.9708] Slim::Schema::Storage::throw_exception (122) Error: DBI Exception: DBD::SQLite::db do failed: no such table: fulltext
    [19-10-19 10:49:24.9711] Slim::Schema::Storage::throw_exception (122) Backtrace:

    frame 0: Slim::Utils::Log::logBacktrace (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Schema/Storage.pm line 122)
    frame 1: Slim::Schema::Storage::throw_exception (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>DBIx/Class/Storage/DBI.pm line 1006)
    frame 2: DBIx::Class::Storage:BI::__ANON__ (C:/PROGRA~2/SQUEEZ~1/server/Slim/Plugin/FullTextSearch/Plugin.pm line 211)
    frame 3: Slim::Plugin::FullTextSearch::Plugin::createHelper Table (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Control/Queries.pm line 850)
    frame 4: Slim::Control::Queries::artistsQuery (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Control/Request.pm line 1883)
    frame 5: (eval) (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Control/Request.pm line 1883)
    frame 6: Slim::Control::Request::execute (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Menu/BrowseLibrary.pm line 981)
    frame 7: Slim::Menu::BrowseLibrary::_doRequest (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Menu/BrowseLibrary.pm line 961)
    frame 8: Slim::Menu::BrowseLibrary::_generic (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Menu/BrowseLibrary.pm line 1345)
    frame 9: Slim::Menu::BrowseLibrary::_artists (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/XMLBrowser.pm line 513)
    frame 10: Slim::Web::XMLBrowser::handleFeed (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/XMLBrowser.pm line 70)
    frame 11: Slim::Web::XMLBrowser::handleWebIndex (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/XMLBrowser.pm line 1192)
    frame 12: Slim::Web::XMLBrowser::_webLinkDone (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/XMLBrowser.pm line 1288)
    frame 13: Slim::Web::XMLBrowser::webLink (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/Pages/Search.pm line 61)
    frame 14: Slim::Web::Pages::Search::search (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/HTTP.pm line 1103)
    frame 15: Slim::Web::HTTP::generateHTTPResponse (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/HTTP.pm line 894)
    frame 16: Slim::Web::HTTP:rocessURL (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/HTTP.pm line 691)
    frame 17: Slim::Web::HTTP:rocessHTTP (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Networking/IO/Select.pm line 123)
    frame 18: (eval) (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Networking/IO/Select.pm line 119)
    frame 19: Slim::Networking::IO::Select::__ANON__ (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Networking/IO/Select.pm line 168)
    frame 20: (eval) (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Networking/IO/Select.pm line 168)
    frame 21: Slim::Networking::IO::Select::loop (slimserver.pl line 727)
    frame 22: main::idle (slimserver.pl line 677)
    frame 23: main::main (slimserver.pl line 131)
    frame 24: PerlSvc::Interactive (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>PerlSvc. pm line 99)
    frame 25: PerlSvc::_interactive (slimserver.pl line 0)
    frame 26: (eval) (slimserver.pl line 0)

    [19-10-19 10:49:24.9714] Slim::Control::Request::execute (1888) Error: While trying to run function coderef [Slim::Control::Queries::artistsQuery]: [Carp::Clan::__ANON__(): DBI Exception: DBD::SQLite::db do failed: no such table: fulltext at /<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Schema/Storage.pm line 126
    ]
    [19-10-19 10:49:24.9715] Slim::Menu::BrowseLibrary::_doRequest (983) Bad dispatch!
    [19-10-19 10:49:24.9720] Slim::Schema::Storage::throw_exception (122) Error: DBI Exception: DBD::SQLite::db do failed: no such table: fulltext
    [19-10-19 10:49:24.9722] Slim::Schema::Storage::throw_exception (122) Backtrace:

    frame 0: Slim::Utils::Log::logBacktrace (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Schema/Storage.pm line 122)
    frame 1: Slim::Schema::Storage::throw_exception (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>DBIx/Class/Storage/DBI.pm line 1006)
    frame 2: DBIx::Class::Storage:BI::__ANON__ (C:/PROGRA~2/SQUEEZ~1/server/Slim/Plugin/FullTextSearch/Plugin.pm line 211)
    frame 3: Slim::Plugin::FullTextSearch::Plugin::createHelper Table (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Control/Queries.pm line 850)
    frame 4: Slim::Control::Queries::artistsQuery (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Control/Request.pm line 1883)
    frame 5: (eval) (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Control/Request.pm line 1883)
    frame 6: Slim::Control::Request::execute (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Menu/BrowseLibrary.pm line 981)
    frame 7: Slim::Menu::BrowseLibrary::_doRequest (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Menu/BrowseLibrary.pm line 920)
    frame 8: Slim::Menu::BrowseLibrary::__ANON__ (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Menu/BrowseLibrary.pm line 949)
    frame 9: Slim::Menu::BrowseLibrary::__ANON__ (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Menu/BrowseLibrary.pm line 987)
    frame 10: Slim::Menu::BrowseLibrary::_doRequest (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Menu/BrowseLibrary.pm line 961)
    frame 11: Slim::Menu::BrowseLibrary::_generic (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Menu/BrowseLibrary.pm line 1345)
    frame 12: Slim::Menu::BrowseLibrary::_artists (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/XMLBrowser.pm line 513)
    frame 13: Slim::Web::XMLBrowser::handleFeed (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/XMLBrowser.pm line 70)
    frame 14: Slim::Web::XMLBrowser::handleWebIndex (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/XMLBrowser.pm line 1192)
    frame 15: Slim::Web::XMLBrowser::_webLinkDone (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/XMLBrowser.pm line 1288)
    frame 16: Slim::Web::XMLBrowser::webLink (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/Pages/Search.pm line 61)
    frame 17: Slim::Web::Pages::Search::search (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/HTTP.pm line 1103)
    frame 18: Slim::Web::HTTP::generateHTTPResponse (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/HTTP.pm line 894)
    frame 19: Slim::Web::HTTP:rocessURL (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Web/HTTP.pm line 691)
    frame 20: Slim::Web::HTTP:rocessHTTP (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Networking/IO/Select.pm line 123)
    frame 21: (eval) (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Networking/IO/Select.pm line 119)
    frame 22: Slim::Networking::IO::Select::__ANON__ (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Networking/IO/Select.pm line 168)
    frame 23: (eval) (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Networking/IO/Select.pm line 168)
    frame 24: Slim::Networking::IO::Select::loop (slimserver.pl line 727)
    frame 25: main::idle (slimserver.pl line 677)
    frame 26: main::main (slimserver.pl line 131)
    frame 27: PerlSvc::Interactive (/<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>PerlSvc. pm line 99)
    frame 28: PerlSvc::_interactive (slimserver.pl line 0)
    frame 29: (eval) (slimserver.pl line 0)

    [19-10-19 10:49:24.9724] Slim::Control::Request::execute (1888) Error: While trying to run function coderef [Slim::Control::Queries::artistsQuery]: [Carp::Clan::__ANON__(): DBI Exception: DBD::SQLite::db do failed: no such table: fulltext at /<C:\PROGRA~2\SQUEEZ~1\server\SQUEEZ~3.EXE>Slim/Schema/Storage.pm line 126
    ]
    [19-10-19 10:49:24.9725] Slim::Menu::BrowseLibrary::_doRequest (983) Bad dispatch!
    [19-10-19 10:49:24.9794] Slim::Schema::Storage::throw_exception (122) Error: DBI Exception: DBD::SQLite::db do failed: no such table: fulltext
    [19-10-19 10:49:24.9796] Slim::Schema::Storage::throw_exception (122) Backtrace:
    Last edited by frank1969; 2019-10-19 at 02:20.

  4. #4
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,420

    search.html gives no results

    > [19-10-19 10:49:24.9708] Slim::Schema::Storage::throw_exception (122)
    > Error: DBI Exception: DBD::SQLite::db do failed: no such table:
    > fulltext


    Did you have the fulltext plugin enabled at some point? Or disabled?

    A full wipe & rescan should fix this.

    --

    Michael

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    647
    Oeps, wrong thread
    SqueezeBoxes: 1x Transporter (Living room) 1x SB2 (shed), 1x Radio (Kitchen), 1x Boom (Dining room), 1x piCorePlayer (jacuzzi), 1x piCorePlayer (Garden) 1x OSMC + Squeezelite (Movie room), 1x Touch (Study 2), few spare unit's
    Server: LMS on Pi3 7.9.1. on PcP 3.21
    Network: AVM Fritzbox, Netgear Smart Switch 24p, 3x Ubiquity

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    406
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > A full wipe & rescan should fix this.
    Meanwhile I did - now the "search.html" finds Titles (and genres) but no Albums or Artists
    So if I search fpor Beatles it finds titles containing the word "beatles" - but not the artist itself and no album (like "The Beatles (White Album)" or "Beatles 1967-1970"

    Maybe to remind: I'm using the SAME database on 4 installations - 3 of them work perfect - only 1 (!) shows this strange behaviour.

    To explain what I'm doing (on all 4 systems):

    I have LMS running on ONE system (for only this one is connected to the library - the other systems are for mobile use in laptop and webserver, of course there I don't wanna have the songs "online", but the library to do some reasearch).
    This installation is finde.

    On the other 3 systems I've install a "clean" LMS and do a database search (finding NULL of course). Then I stop the server, copy the artwork.db and library.db from my "production" system to the other installations (laptop, webserver...) and start LMS again.
    On 2 out of 3 it works perfect, ONLY the 3rd one shows this strange behaviour. So IMHO there has to be a reason outside of my database in the way LMS works (the 2 "working ones" are Windows 10 installations, the "strange one" is on Windows Server 2019 - should be the same but MAYBE there is the problem LMS suffers...?!

    THANKS again for Your efforts!

  7. #7
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,420

    search.html gives no results

    Are the configurations exactly the same? Full text search on/off on all
    of them? Searching within strings vs. start of a string only?

    --

    Michael

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •