Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    5

    Live365 app error 404

    Does anyone know how I can get LIVE 365 to work. I uninstalled and reinstalled and all I get when I click on the app is error404 . Is anyone else having this problem? Any suggestions?
    Thank you
    Gypsyrose

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,312

    Live365 app error 404

    > Does anyone know how I can get LIVE 365 to work. I uninstalled and
    > reinstalled and all I get when I click on the app is error404 . Is
    > anyone else having this problem? Any suggestions?


    It seems the API we've been using has been removed (or is down). I sent
    out a mail asking what happened there.

    --

    Michael

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    5

    Live365 app error 404

    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Does anyone know how I can get LIVE 365 to work. I uninstalled and
    > reinstalled and all I get when I click on the app is error404 . Is
    > anyone else having this problem? Any suggestions?


    It seems the API we've been using has been removed (or is down). I sent
    out a mail asking what happened there.

    --

    Michael
    Thank you ,please post what you find out.

  4. #4
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,312

    Live365 app error 404

    >>> Does anyone know how I can get LIVE 365 to work. I uninstalled and
    >>> reinstalled and all I get when I click on the app is error404 . Is
    >>> anyone else having this problem? Any suggestions?


    Did this still work recently? Because the response I got basically was
    that the endpoints we're using have been down for years...

    --

    Michael

  5. #5
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,312

    Live365 app error 404

    I've removed Live365 from the available plugins list, as the service has
    been non-functional for several years already...

    --

    Michael

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,124
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    I've removed Live365 from the available plugins list, as the service has
    been non-functional for several years already...

    --

    Michael
    Seems to date back to this news.
    https://support.live365.com/hc/en-us...ve365-account-

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Diego
    Posts
    104

    Ask Support for a URL

    A station that I listened to for years change services to Live365. I have SoundBridge radios (from the old days....) that only work with URLs. I emailed Live365 support and asked for a url for the station I wanted, and received a reply.

    As an example, this:

    http://streaming.live365.com/a79535

    the a79535 is the station ID for my station. Of course, this works on Squeezeboxes, too.

    You might want to try this.
    phb (3 Booms, 2 SB3, 1 Rec'vr, 2 Controllers, 2xTouch, 2 Radios (1UE), iPeng &UE: itouch & iPad, Squeezepad, 2 SoundBridge R1000s)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •