Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1

    Some radio stations no longer work

    Hi, as per title: not sure exactly when it started. 2 stations that I had saved as favorites no longer play (the other 3 play fine). I then tried to access them (actually, just the one that's local) via radios>local radio, same result. Basically, I can see what track is playing on the station, everything looks normal, but instead of the pause button option (while music plays), I see the play button, & pressing it does nothing.

    Thanks. I'm on a duet via ipeng, using 7.9.2/r1552283404

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    1,841
    We can probably help more if you say which particular stations are not working.
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author Radio France (FIP etc) plugin

  3. #3
    Quote Originally Posted by Paul Webster View Post
    We can probably help more if you say which particular stations are not working.
    wfmu
    kcrw

    I did just download the latest version of LMS, same result.

    Thanks

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    1,841
    I just tried KCRW (from UK) via LMS to Squeezelite and it worked fine.

    It is AAC stream.

    The track info comes from data within the stream itself ... so it does look like your system was getting the stream.

    Someone else might have to chime in to say if it works on their Duet/Receiver.
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author Radio France (FIP etc) plugin

  5. #5
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    3,256
    Quote Originally Posted by brady7 View Post
    wfmu
    kcrw

    I did just download the latest version of LMS, same result.

    Thanks
    A search gives 222 hits, which particular station are you trying to play?

    Name:  wfmu.jpg
Views: 252
Size:  95.1 KB
    Server - LMS 7.9.2 Pi4B 4GB/pCP 6.0.0-b6 18K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi3B+/pCP 5.0.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite,
    Lounge - Pi2/pCP 5.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Squeezebox Boom
    Garage - Pi3B/Pi screen/HiFiBerry DAC+/pCP 5.0.0 > Edifier R980T

    Spares - 2xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 6xRPi

  6. #6
    Quote Originally Posted by kidstypike View Post
    A search gives 222 hits, which particular station are you trying to play?

    Name:  wfmu.jpg
Views: 252
Size:  95.1 KB
    Those examples are all individual shows on wfmu, 91.1, from jersey City, NJ.

  7. #7
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    3,256
    Quote Originally Posted by brady7 View Post
    Those examples are all individual shows on wfmu, 91.1, from jersey City, NJ.
    I see, sorry.
    Server - LMS 7.9.2 Pi4B 4GB/pCP 6.0.0-b6 18K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi3B+/pCP 5.0.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite,
    Lounge - Pi2/pCP 5.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Squeezebox Boom
    Garage - Pi3B/Pi screen/HiFiBerry DAC+/pCP 5.0.0 > Edifier R980T

    Spares - 2xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 6xRPi

  8. #8
    Quote Originally Posted by Paul Webster View Post
    I just tried KCRW (from UK) via LMS to Squeezelite and it worked fine.

    It is AAC stream.

    The track info comes from data within the stream itself ... so it does look like your system was getting the stream.

    Someone else might have to chime in to say if it works on their Duet/Receiver.
    Thanks for trying. Would love to find a solution. Worked fine for last 10 years or so.

  9. #9
    Quote Originally Posted by kidstypike View Post
    I see, sorry.
    No problem!

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    17,848
    What is the Favorite url you are trying to play ? It is possible the saved URL is out of date.

    When the "local Radio" search does nothing on the LMS - what is the URL that LMS is trying to play (use More menu)

    It "feels" like the issue is transcoding as duet cannot play AAC natively but there could be a bit of security as well.

    What is the platform being used ? Windows, Linux, PiCore ...
    What is the IO::Socket:SSL version ? look at WebUI Settings/Information

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •