Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    151

    TIDAL, airplaybridge - not playing

    Hi,

    I guess my problem started after an update of the Tidal plugin + airplay bridge.

    I have multiple Squeezebox Radios, and currently I can only get Tidal streaming working on one of them.
    If I try to stream to a AirplayBridge device I get the following log:

    [09:30:11.598682] process_strm:237 [0x37ed70] strm command s
    [09:30:11.598862] process_strm:312 [0x37ed70], strm s autostart: 3 transition period: 10 transition type: 0 codec: f
    [09:30:11.599144] process_strm:345 [0x37ed70]: codec:f, ch:255, s:255, r:255
    [09:30:12.642791] PlayerThread:558 [0x3d2368]: processing volume: 20 (-24.18)
    [09:30:12.643623] PlayerThread:516 [0x3d2368]: raop connecting ...
    [09:30:12.649549] raopcl_connect:1006 [0x7660eab0]: local interface 10.0.0.6
    [09:30:13.534465] exec_request:698 [0x76611e08]: Body data 1076, q}…mj‰.\MqV 6o
    [09:30:13.623178] raopcl_accept_frames:429 [0x7660eab0]: begining to stream hts:166626796607452 n:3778385413.2676520539
    [09:30:13.623375] raopcl_accept_frames:437 [0x7660eab0]: restarting w/o pause n:3778385413.2676520539, hts:166626796740781
    [09:30:13.657270] PlayerThread:527 [0x3d2368]: raop connected
    [09:30:13.657349] PlayerThread:558 [0x3d2368]: processing volume: 20 (-24.18)
    [09:30:18.017841] slimproto_run:609 [0x37ed70] Closing CLI socket 21
    [09:31:15.003221] PlayerThread:543 [0x3d2368]: flushing ...
    [09:31:15.003430] raopcl_flush:1104 [0x7660eab0]: flushing up to s:14166 ts:384970049167533
    [09:31:15.003712] read_line:237 disconnected on the other end 17
    [09:31:15.003772] exec_request:633 [0x76611e08]: response : request failed
    [09:31:15.577810] PlayerThread:413 [0x3d2368]: Disconnecting 3109222393

    Streaming web radio works with the AirplayBridge plugin player - so the error is related to Tidal I guess.

    I have tried to reinstall the Tidal plugin, reinstalled the Tidal app at mysqueezebox, recreated the account info at the Tidal app....
    I even updated to the nightly server version.

    Any ideas?

    Regards
    Martin

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    151
    No one?


    Quote Originally Posted by woodster View Post
    Hi,

    I guess my problem started after an update of the Tidal plugin + airplay bridge.

    I have multiple Squeezebox Radios, and currently I can only get Tidal streaming working on one of them.
    If I try to stream to a AirplayBridge device I get the following log:

    [09:30:11.598682] process_strm:237 [0x37ed70] strm command s
    [09:30:11.598862] process_strm:312 [0x37ed70], strm s autostart: 3 transition period: 10 transition type: 0 codec: f
    [09:30:11.599144] process_strm:345 [0x37ed70]: codec:f, ch:255, s:255, r:255
    [09:30:12.642791] PlayerThread:558 [0x3d2368]: processing volume: 20 (-24.18)
    [09:30:12.643623] PlayerThread:516 [0x3d2368]: raop connecting ...
    [09:30:12.649549] raopcl_connect:1006 [0x7660eab0]: local interface 10.0.0.6
    [09:30:13.534465] exec_request:698 [0x76611e08]: Body data 1076, q}mj.\MqV 6o
    [09:30:13.623178] raopcl_accept_frames:429 [0x7660eab0]: begining to stream hts:166626796607452 n:3778385413.2676520539
    [09:30:13.623375] raopcl_accept_frames:437 [0x7660eab0]: restarting w/o pause n:3778385413.2676520539, hts:166626796740781
    [09:30:13.657270] PlayerThread:527 [0x3d2368]: raop connected
    [09:30:13.657349] PlayerThread:558 [0x3d2368]: processing volume: 20 (-24.18)
    [09:30:18.017841] slimproto_run:609 [0x37ed70] Closing CLI socket 21
    [09:31:15.003221] PlayerThread:543 [0x3d2368]: flushing ...
    [09:31:15.003430] raopcl_flush:1104 [0x7660eab0]: flushing up to s:14166 ts:384970049167533
    [09:31:15.003712] read_line:237 disconnected on the other end 17
    [09:31:15.003772] exec_request:633 [0x76611e08]: response : request failed
    [09:31:15.577810] PlayerThread:413 [0x3d2368]: Disconnecting 3109222393

    Streaming web radio works with the AirplayBridge plugin player - so the error is related to Tidal I guess.

    I have tried to reinstall the Tidal plugin, reinstalled the Tidal app at mysqueezebox, recreated the account info at the Tidal app....
    I even updated to the nightly server version.

    Any ideas?

    Regards
    Martin

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •