Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 69 of 69
  1. #61
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    111
    Quote Originally Posted by Paul Webster View Post
    There is a mistake in the list of 3rd-party plugins ... it points to 1.6 but says it is 1.5
    Paul,

    Thanks, that explains things.

  2. #62
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    17,908
    Quote Originally Posted by Paul Webster View Post
    There is a mistake in the list of 3rd-party plugins ... it points to 1.6 but says it is 1.5
    So brand new install will get 0.1.6 but if you already have 0.1.5 installed - LMS will think there is no new version.

  3. #63
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    111
    Quote Originally Posted by bpa View Post
    So brand new install will get 0.1.6 but if you already have 0.1.5 installed - LMS will think there is no new version.
    And that explains things even better.

    I'll uninstall my currently installed 0.1.5 and reinstall to get 0.1.6.

  4. #64
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    1,879
    MixCloud repo xml now fixed so 1.6 should now be offered to people on 1.5 and lower.
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author Radio France (FIP etc) plugin

  5. #65

    404 not found

    Hi all i have a "404 not found" error on mixcloud
    it home>mixcloud>mymixcloud >following 404 not found

    any ideas how to fix this
    what i have done so far is a power off reboot of everything, then i have uninstalled the mixcloud app and reinstalled ...everything has worked flawlessly up until today!

    I have checked mixcloud and who i am following is just as was

    favorites also gives the same "404 not found"

    i can paste the url into home>mixcloud> mixcloud URL and this works

    Thanks in Advance j

  6. #66
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    1,879
    I turned on debug logging and can see that it is getting back a "resource not found" when trying to access (for example)
    http://api.mixcloud.com/popular?offset=0&limit=50&
    So I guess MixCloud have changed their API or they have a temporary problem.

    (switching it to https also fails)
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author Radio France (FIP etc) plugin

  7. #67
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    1,879
    From a quick test on their site ... it looks like there now needs to be a "/" at the end

    https://api.mixcloud.com/popular/
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author Radio France (FIP etc) plugin

  8. #68
    ok thanks how do we get "/" into the app do we need to contact the authors/creators Christian Mueller and Daniel Vijge?

  9. #69
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    1,879
    A post to the Announce thread (if there is one) might grab their attention. Otherwise a PM probably.
    I only made a very quick check with a browser. The authors will probably want to do more.
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author Radio France (FIP etc) plugin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •