Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 135 of 135 FirstFirst ... 3585125133134135
Results 1,341 to 1,349 of 1349
  1. #1341
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by ElFishi View Post
    Yup, here.
    SB3 and Squeezelite players are now two hours behind since the clock change. (Same timezone as you.)
    pCP/LMS Server has the right time.

    Did you find a fix?
    Kind of, but I'm not sure what I did...

    I think what solved the problem was that I went to the tweaks page were the setting for timezone is and pressed Save. The correct timezone was already there, I just pressed Save. I'm not sure if it was this or something else that solved the problem, but the clock is now correct in all of my players.

  2. #1342
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    280
    Quote Originally Posted by Mirage View Post
    Kind of, but I'm not sure what I did...

    I think what solved the problem was that I went to the tweaks page were the setting for timezone is and pressed Save. The correct timezone was already there, I just pressed Save. I'm not sure if it was this or something else that solved the problem, but the clock is now correct in all of my players.
    Paul's released a patch to the shipping version on 6.0.0 to fix the time zone problem i was having. you might want to install the full version and then apply the patch.

  3. #1343
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by psketch View Post
    Paul's released a patch to the shipping version on 6.0.0 to fix the time zone problem i was having. you might want to install the full version and then apply the patch.
    If I remember correct I had to do as I described above also when I went from b9 to rc1. Now I've been running the final version of 6.0.0 since it was released, but I don't remember if I did the same again after that installation.

    This patch that you mention, is it included in the installation of 6.0.0 (final) or something that needs to be done after the installation?

    Thanks for your reply!

  4. #1344
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    2,482
    Quote Originally Posted by Mirage View Post
    This patch that you mention, is it included in the installation of 6.0.0 (final) or something that needs to be done after the installation?
    It was released yesterday.
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), KCRW, Supla Finland, ABC Australia, CBC/Radio-Canada and RTE Ireland

  5. #1345
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by Paul Webster View Post
    It was released yesterday.
    Well, then I'm sure I don't have it! Then I guess just need to find it and how to install it, I'm reading some other threads right now.

  6. #1346
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    2,482
    Quote Originally Posted by Mirage View Post
    Well, then I'm sure I don't have it! Then I guess just need to find it and how to install it, I'm reading some other threads right now.
    See https://forums.slimdevices.com/showt...l=1#post970363
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), KCRW, Supla Finland, ABC Australia, CBC/Radio-Canada and RTE Ireland

  7. #1347
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by Paul Webster View Post
    Thank you Paul, that was easy!

  8. #1348
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    3
    hi i m new on this project just if you can help me. i installed and i try to play something through bluetooth but no sound. i tried on the built in audio jack and also with a usb audio card with no luck. any idea? thank you in advance

  9. #1349
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    2,482
    Quote Originally Posted by giorgosperi View Post
    hi i m new on this project just if you can help me. i installed and i try to play something through bluetooth but no sound. i tried on the built in audio jack and also with a usb audio card with no luck. any idea? thank you in advance
    pCP 6 is no longer in Beta so it is best to use the pCP 6 Bluetooth thread at
    https://forums.slimdevices.com/showt...-x-x-Bluetooth
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), KCRW, Supla Finland, ABC Australia, CBC/Radio-Canada and RTE Ireland

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •