Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member doubleugk's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Stuttgart - Germany
    Posts
    300

    Squeezebox name = nil

    Since a few weeks all my radios loose their names over and over again. In general 1 SBR goes into reboot and after that some of the SBRs lost their name and have the Name nil. What might be the reason for this?
    ASUS P6-P5G41E W10 x64 1903 | LMS 7.9.2 - 1561016115 | 5 SB Radios | 1 SB Receivers | Squeeze Player 1.3.12 & Squeeze Ctrl 2.1.5

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    586
    Might specify your setup from LMS. Is it running on a pi, nas, windows box etc and which versions.
    SqueezeBoxes: 1x Transporter (Living room) 1x SB2 (shed), 1x Radio (Kitchen), 1x Boom (Dining room), 1x piCorePlayer (jacuzzi), 1x piCorePlayer (Garden) 1x OSMC + Squeezelite (Movie room), 1x Touch (Study 2), few spare unit's
    Server: LMS on Pi3 7.9.1. on PcP 3.21
    Network: AVM Fritzbox, Netgear Smart Switch 24p, 3x Ubiquity

  3. #3
    Senior Member doubleugk's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Stuttgart - Germany
    Posts
    300
    Quote Originally Posted by edwin2006 View Post
    Might specify your setup from LMS.
    Have a look @my signature
    ASUS P6-P5G41E W10 x64 1903 | LMS 7.9.2 - 1561016115 | 5 SB Radios | 1 SB Receivers | Squeeze Player 1.3.12 & Squeeze Ctrl 2.1.5

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    586
    Ah, not visible in tapatalk
    SqueezeBoxes: 1x Transporter (Living room) 1x SB2 (shed), 1x Radio (Kitchen), 1x Boom (Dining room), 1x piCorePlayer (jacuzzi), 1x piCorePlayer (Garden) 1x OSMC + Squeezelite (Movie room), 1x Touch (Study 2), few spare unit's
    Server: LMS on Pi3 7.9.1. on PcP 3.21
    Network: AVM Fritzbox, Netgear Smart Switch 24p, 3x Ubiquity

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,122
    Quote Originally Posted by edwin2006 View Post
    Ah, not visible in tapatalk
    I thought that but if you click on the poster's name it is visible in his profile.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •