Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Senior Member Ikabob's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    1,487

    Problem: can not auto connect to LMS

    Received an email that requested a new password for Spotify for which I complied.

    Woke up this morning only to find that my players have disconnected from LMS and I I tried a reboot to LMS . Received a message that “ spotty.exe has stopped working”. I went to LMS settings under plugins and Spotify plugin was active.
    This issue interrupted my automatic reconnect to LMS and so none of my players could reconnect.
    Under the LMS plugins I could not find the Spotify Helper plugin. Not sure where it might be hiding. I now cannot stay connected to LMS.
    I guess I need some advice my squeezbox ecosystem has become a vital part of my daily life. I love it.
    Thanks for any assistance.

    Ron
    Last edited by Ikabob; 2019-06-11 at 06:15.
    Ikabob


    Squeezebox Touch w/LMS V7.9; Benchmark DAC1 USB;Marantz Pre-amp; SAE Amplifier;ESS Heil Speakers(main listening speakers plus various additional speakers).
    Multiple players: SqueezeBooms,SqueezeRadios; SB3;
    Services:Rhapsody;Slacker;RadioTunes;Spotify (+Triode's Plugin);CalmRadio,Napster,
    Ipeng remote controller.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •