Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,260

    Problem setting up in new home.

    > Would that be in web control? Can't log on to .....9000.

    Ok, let's start with the basics: what LMS did you install? On what platform?

    > Kit: 4 Duet players, 2 Controllers. LMS running on one Desktop with
    > XP(!), Laptops with Vista/W7.


    Please tell me this is not true...

    --

    Michael

  2. #12
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridgeshire UK
    Posts
    96
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > No sign, Don't think installation gets far enough to create it.

    If you can enter username/password and get an error back, then obviously
    something's running.

    What system are you using to run LMS?

    --

    Michael
    Vista laptop, either Ethernet or Wifi, same error message. Unfortunately I can't get my hands on the XP desktop and the W7 Laptop has chosen now to fall over in a big way.
    Kit: 5 Duet players, 3 Controllers. LMS running on one Desktop with XP(!), Laptops with Vista/W7.

  3. #13
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridgeshire UK
    Posts
    96
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Would that be in web control? Can't log on to .....9000.

    Ok, let's start with the basics: what LMS did you install? On what platform?

    > Kit: 4 Duet players, 2 Controllers. LMS running on one Desktop with
    > XP(!), Laptops with Vista/W7.


    Please tell me this is not true...

    --

    Michael
    Afraid it is! worked fine before we moved. Currently trying to instal a clean copy of LMS on Vista, without much success. If you're going to tell me I need at least a W7 machine I can do that.
    Last edited by donmatter; 2019-06-11 at 07:37.
    Kit: 5 Duet players, 3 Controllers. LMS running on one Desktop with XP(!), Laptops with Vista/W7.

  4. #14
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,260

    Problem setting up in new home.

    > Afraid it is! worked fine before we moved.

    But really, it's not clear to me what is working and what not. You say
    you can't access LMS, but you report an error you're getting when
    entering credentials. How would you enter credentials if you couldn't
    access LMS?

    I hate to say it, but maybe you should post a screenshot of what you're
    seeing...

    --

    Michael

  5. #15
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridgeshire UK
    Posts
    96
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Afraid it is! worked fine before we moved.

    But really, it's not clear to me what is working and what not. You say
    you can't access LMS, but you report an error you're getting when
    entering credentials. How would you enter credentials if you couldn't
    access LMS?

    I hate to say it, but maybe you should post a screenshot of what you're
    seeing...

    --

    Michael
    Unfortunately can't find the installer for v. 7.7.6. Should this be downloaded with the .exe file?
    Kit: 5 Duet players, 3 Controllers. LMS running on one Desktop with XP(!), Laptops with Vista/W7.

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    2,672
    Quote Originally Posted by donmatter View Post
    Unfortunately can't find the installer for v. 7.7.6. Should this be downloaded with the .exe file?
    Surely the exe file is the installer.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  7. #17
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridgeshire UK
    Posts
    96
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    Surely the exe file is the installer.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
    v.7.7.6.....exe doesnt want to run, but getting some success with v.7.7.1 which does. Only problem is still password. Here's the server log file:

    19-06-12 12:41:59.7090] Slim::Schema::init (162) Warning: Creating new database - empty, outdated or invalid database found
    [19-06-12 12:42:11.5432] Slim::Plugin::MusicMagic::Plugin::initPlugin (268) Can't connect to port 10002 - MusicIP disabled.
    [19-06-12 12:42:13.6001] main::checkDataSource (1071) Warning: Schema updated or no media found in the database, initiating scan.
    [19-06-12 12:58:24.8914] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [19-06-12 13:00:26.8401] main::init (353) Starting Logitech Media Server (v7.7.5, 1416570306, Thu Nov 27 07:38:09 CUT 2014) perl 5.014001
    [19-06-12 13:03:05.7188] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [19-06-12 13:03:36.5544] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [19-06-12 13:16:38.7478] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [19-06-12 13:21:33.2876] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [19-06-12 13:35:20.8431] main::init (354) Starting Logitech Media Server (v7.7.1, r33750, Mon Dec 12 09:42:47 PST 2011) perl 5.014001
    [19-06-12 13:36:22.4285] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.

    Apart from my being confused between user name and email address, the email address and password are the same as I log on to MySquezebox.com and here.
    Kit: 5 Duet players, 3 Controllers. LMS running on one Desktop with XP(!), Laptops with Vista/W7.

  8. #18
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridgeshire UK
    Posts
    96
    Quote Originally Posted by donmatter View Post
    v.7.7.6.....exe doesnt want to run, but getting some success with v.7.7.1 which does. Only problem is still password. Here's the server log file:

    19-06-12 12:41:59.7090] Slim::Schema::init (162) Warning: Creating new database - empty, outdated or invalid database found
    [19-06-12 12:42:11.5432] Slim::Plugin::MusicMagic::Plugin::initPlugin (268) Can't connect to port 10002 - MusicIP disabled.
    [19-06-12 12:42:13.6001] main::checkDataSource (1071) Warning: Schema updated or no media found in the database, initiating scan.
    [19-06-12 12:58:24.8914] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [19-06-12 13:00:26.8401] main::init (353) Starting Logitech Media Server (v7.7.5, 1416570306, Thu Nov 27 07:38:09 CUT 2014) perl 5.014001
    [19-06-12 13:03:05.7188] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [19-06-12 13:03:36.5544] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [19-06-12 13:16:38.7478] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [19-06-12 13:21:33.2876] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.
    [19-06-12 13:35:20.8431] main::init (354) Starting Logitech Media Server (v7.7.1, r33750, Mon Dec 12 09:42:47 PST 2011) perl 5.014001
    [19-06-12 13:36:22.4285] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (596) Unable to login to SN: Invalid mysqueezebox.com username or password.

    Apart from my being confused between user name and email address, the email address and password are the same as I log on to MySquezebox.com and here.
    What can I say except humble apologies. After two more cycles of 'forgotten password' it all started working.

    Very many thanks Michael for your interest and encouragement.
    Kit: 5 Duet players, 3 Controllers. LMS running on one Desktop with XP(!), Laptops with Vista/W7.

  9. #19
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cambridgeshire UK
    Posts
    96
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Would that be in web control? Can't log on to .....9000.

    Ok, let's start with the basics: what LMS did you install? On what platform?

    > Kit: 4 Duet players, 2 Controllers. LMS running on one Desktop with
    > XP(!), Laptops with Vista/W7.


    Please tell me this is not true...

    --

    Michael
    Well it IS true! Another go has got the (5) Duets playing My Music with LMS:
    v. Logitech Media Server Version: 7.7.1 - r33750 @ Mon Dec 12 09:42:47 PST 2011
    on laptop only connected by wifi running Microsoft Vista.

    Only missing functions now are the iPlayer and iPlayer extra for which it looks as though I would need to run MS File Server.
    Don't think I can justify or bend my brain to that!

    Thanks to bpa (I assume) for adding iplayer to the plugins for the latest version I'm happy to use. Maybe something more ambitious in the future, but barely justified for 5 old Duet players!
    Last edited by donmatter; 2019-06-26 at 06:58.
    Kit: 5 Duet players, 3 Controllers. LMS running on one Desktop with XP(!), Laptops with Vista/W7.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •