Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    452
    Any progress?
    SqueezeBoxes: 1x Transporter (Living room) 1x SB2 (shed), 1x Radio (Kitchen), 1x Boom (Dining room), 1x piCorePlayer (jacuzzi), 1x piCorePlayer (Garden) 1x OSMC + Squeezelite (Movie room), 1x Touch (Study 2), few spare unit's
    Server: LMS on Pi3 7.9.1. on PcP 3.21
    Network: AVM Fritzbox, Netgear Smart Switch 24p, 3x Ubiquity

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by d6jg View Post
    Have you tried unplugging it from the mains for10-20 seconds?
    This is not the same as rebooting it.
    Yes, I did try that and the problem persists.

    Quote Originally Posted by edwin2006 View Post
    Any progress?
    It seems to me that bpa has narrowed down the problem in his May 1 2019 post on this thread: https://forums.slimdevices.com/showt...er-Not-Playing

    I received a "new" Transporter which works fine. My next step will be make a few comparisons between the sick & healthy Transporters and see if that can further pin down the problem.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    452
    Thanks for sharing and please keep us updated.
    SqueezeBoxes: 1x Transporter (Living room) 1x SB2 (shed), 1x Radio (Kitchen), 1x Boom (Dining room), 1x piCorePlayer (jacuzzi), 1x piCorePlayer (Garden) 1x OSMC + Squeezelite (Movie room), 1x Touch (Study 2), few spare unit's
    Server: LMS on Pi3 7.9.1. on PcP 3.21
    Network: AVM Fritzbox, Netgear Smart Switch 24p, 3x Ubiquity

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    452
    Did you ever find out what was wrong with the sick transporter?
    SqueezeBoxes: 1x Transporter (Living room) 1x SB2 (shed), 1x Radio (Kitchen), 1x Boom (Dining room), 1x piCorePlayer (jacuzzi), 1x piCorePlayer (Garden) 1x OSMC + Squeezelite (Movie room), 1x Touch (Study 2), few spare unit's
    Server: LMS on Pi3 7.9.1. on PcP 3.21
    Network: AVM Fritzbox, Netgear Smart Switch 24p, 3x Ubiquity

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •