Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 20 of 23 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 191 to 200 of 221
  1. #191
    Wat causes the issue with the clicks and popping noises on the beginning of tracks? I also have probleem verharding skipping tracks. I own an innuos zen mini with spotty 2.8.1

    Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

  2. #192

    Spotty(v2.8.2) not working

    I have Spotty 2.8.1 on Daphile and 2.8.2 on Qnap. Today all the sudden the Spotty 2.8.2 is not working any more. However, the v2.8.1 on Daphile is still working fine!

  3. #193
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,234

    [Announce] Spotty 2.8.x - SpotifyConnect for your Squeezebox

    > Wat causes the issue with the clicks and popping noises on the beginning
    > of tracks? I also have probleem verharding skipping tracks. I own an
    > innuos zen mini with spotty 2.8.1


    No idea. Did it work before the update to 2.8? If so, you might want to
    try to disable Spotty -> Ogg streaming in Settings/Advanced/File Types.

    --

    Michael

  4. #194
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,234

    [Announce] Spotty 2.8.x - SpotifyConnect for your Squeezebox

    > I have Spotty 2.8.1 on Daphile and 2.8.2 on Qnap. Today all the sudden
    > the Spotty 2.8.2 is not working any more. However, the v2.8.1 on
    > Daphile is still working fine!


    Please check Settings/Advanced/Spotty. What helper is it using on the QNAP?

    --

    Michael

  5. #195
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I have Spotty 2.8.1 on Daphile and 2.8.2 on Qnap. Today all the sudden
    > the Spotty 2.8.2 is not working any more. However, the v2.8.1 on
    > Daphile is still working fine!


    Please check Settings/Advanced/Spotty. What helper is it using on the QNAP?

    --

    Michael
    I have tried both Arm6/7 helpers and is still not working, and the songs are keep skipping one by one.
    I am using the default (auto) and manual. and it is the same as above.
    If I disable ogg streaming from the file type, it seems no skipping but no sound.

  6. #196
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,234

    [Announce] Spotty 2.8.x - SpotifyConnect for your Squeezebox

    > I have tried both Arm6/7 helpers and is still not working, and the songs
    > are keep skipping one by one.


    But don't you get a warning about the helper not being compatible? What
    kind of CPU is your QNAP using? What model is it?

    > I am using the default (auto) and manual. and it is the same as above.
    > If I disable ogg streaming from the file type, it seems no skipping but
    > no sound.


    You might want to install the additional "Spotty Legacy Helper" plugin.

    --

    Michael

  7. #197
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I have tried both Arm6/7 helpers and is still not working, and the songs
    > are keep skipping one by one.


    But don't you get a warning about the helper not being compatible? What
    kind of CPU is your QNAP using? What model is it?

    > I am using the default (auto) and manual. and it is the same as above.
    > If I disable ogg streaming from the file type, it seems no skipping but
    > no sound.


    You might want to install the additional "Spotty Legacy Helper" plugin.

    --

    Michael
    I have tried the Legacy plugin too!
    It is TS-469L and the CPU is Atom
    It is always working until yesterday.

    Do you think Spotify has changed something?

  8. #198
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I have tried both Arm6/7 helpers and is still not working, and the songs
    > are keep skipping one by one.


    But don't you get a warning about the helper not being compatible? What
    kind of CPU is your QNAP using? What model is it?

    > I am using the default (auto) and manual. and it is the same as above.
    > If I disable ogg streaming from the file type, it seems no skipping but
    > no sound.


    You might want to install the additional "Spotty Legacy Helper" plugin.

    --

    Michael
    Sorry for all the troubles! I have restarted and changed the Spotty stuffs and never thought of restart the NAS.
    Everything works after the NAS restart!
    Thanks again for the help!

  9. #199
    Quote Originally Posted by scala View Post
    ... Spotify Connect still does not work. I'm pretty much sure it worked fine in the past...
    It the must be something else wrong on my side, but I cannot identify what....
    Dear Michael, following the suggestion of another user I have rebooted my NAS and all problems with Spotify Connect have disappeared.
    Everything works perfectly now. Sorry for bothering you, and pity I did not think of this earlier (I had only restarted LMS)

  10. #200
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    18
    Thank you for creating and maintaining this plugin!
    It's a fantastic addition to have.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •