Cheers BPA,

I have now retrieved the following from the SL log:

[00:00:14.064557] stream_thread:180 headers: len: 126
HTTP/1.1 200 OK
Server: Logitech Media Server (7.7.6 - 1521467459)
Connection: close
Content-Type: audio/x-m4a-lossless


[00:00:14.317325] ffmpeg: stream 0, timescale not set
[00:00:14.317403] ff_decode:302 format: name:mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2 lname:QuickTime / MOV
[00:00:14.320175] ffmpeg: stream 0, offset 0x68aba: partial file
[00:00:14.320448] ffmpeg: Could not find codec parameters for stream 1 (Video: png, none): unspecified size
Consider increasing the value for the 'analyzeduration' and 'probesize' options
[00:00:14.320491] ff_decode:322 found stream: 0
[00:00:14.320684] ff_decode:371 setting track_start
[00:00:14.320720] ffmpeg: syntax element unsupported: 4
[00:00:14.320742] ff_decode:408 avcodec_decode_audio4 error: -1163346256 Not yet implemented in FFmpeg, patches welcome
[00:00:14.435707] _output_frames:64 start buffer frames: 28672
[00:00:14.435773] _output_frames:149 track start sample rate: 44100 replay_gain: 0
[00:00:14.516840] ff_decode:408 avcodec_decode_audio4 error: -1 Operation not permitted
[00:00:14.516929] ffmpeg: stream 0, offset 0x6a6d8: partial file
[00:00:14.516965] ff_decode:391 av_read_frame error: -1094995529 Invalid data found when processing input
[00:00:14.516982] ffmpeg: stream 0, offset 0x6c25d: partial file
[00:00:14.516996] ff_decode:391 av_read_frame error: -1094995529 Invalid data found when processing input
[00:00:14.517010] ffmpeg: stream 0, offset 0x6de58: partial file
[00:00:14.517026] ff_decode:391 av_read_frame error: -1094995529 Invalid data found when processing input
[00:00:14.517058] ffmpeg: stream 0, offset 0x6fcb9: partial file