Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 35 of 35
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    3,027
    Change the “elsif” to “if” and restart LMS - masking sure that the file has the same ownership afterwards as it did before.
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), KCRW, Supla Finland, ABC Australia, CBC/Radio-Canada and RTE Ireland

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    3,636
    Quote Originally Posted by Man in a van View Post
    So I have set up a new LMS on rpi4b Buster-Lite

    I can stop LMS from running and navigate to

    Code:
    sudo nano /usr/share/perl5/Slim/Player/Protocols/HTTPS.pm
    what do you want me to do ?

    ronnie

    Back in a hour or so

    Just the meta-data would be fine
    I don't see

    Code:
    # Check for Ogg metadata, which is formatted as a series of
        # 2-byte length/string pairs.
    elsif ( $metadata =~ /^Ogg(.+)/s ) {
    I find just one instance of "elsif" at line 96

    [CODE][ $metaPointer += $readLength;
    ${*$self}{'metaPointer'} = $metaPointer;

    # handle instream metadata for shoutcast/icecast
    if ($metaPointer == $metaInterval) {

    $self->readMetaData();

    ${*$self}{'metaPointer'} = 0;

    } elsif ($metaPointer > $metaInterval) {

    main:EBUGLOG && $log->debug("The shoutcast metadata overshot the interval.");
    /CODE]

    so I changed it anyway.

    still no meta-data

  3. #33
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    3,027
    Change it back .... and edit HTTP.pm rather than HTTPS.pm

    If it is not in there then I’ll take another look at the code because I was looking at a 7.9.3 LMS and I guess you have 8.0
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), KCRW, Supla Finland, ABC Australia, CBC/Radio-Canada and RTE Ireland

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    3,636
    Quote Originally Posted by Paul Webster View Post
    Change it back .... and edit HTTP.pm rather than HTTPS.pm

    If it is not in there then I’ll take another look at the code because I was looking at a 7.9.3 LMS and I guess you have 8.0
    No, I only run with 7.9.3

    wilco

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    3,636
    Still no track or artist info, still plays though

    Paul, thanks very much for trying to fix this, but please don't spend any more time on it.

    It's not a big deal, it would be nice, but not a deal at all, really

    ronnie

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •