Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 64 of 64
  1. #61
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    4,310
    All good, updated LMS to

    Logitech Media Server Version: 8.1.1 - 1610364019 @ Thu Jan 14 06:24:07 CET 2021
    I think that their Buster image must be due an update soon.

    Anyway, search for the station

    Name:  energy 1.png
Views: 58
Size:  78.0 KB

    and add it to favourites

    Name:  energy 2.png
Views: 58
Size:  130.1 KB

    Plays with a problem

    ronnie

  2. #62
    Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Berne, Switzerland
    Posts
    61
    Quote Originally Posted by Man in a van View Post
    All good, updated LMS to
    ...
    I think that their Buster image must be due an update soon.

    Anyway, search for the station
    ...
    and add it to favourites
    ...
    Plays with a problem
    ronnie


    This is weird, I just did what you wrote and all my favorite stations have an icon again... but I did exactly that yesterday and it didn't work!!!

    No cover art, but a radio station picture, that's much better than nothing.

    It seems LMS&co have a secret life... I'm really too stupid to understand the SqueezeBox ecosystem.

  3. #63
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    4,310
    Quote Originally Posted by paf View Post


    It seems LMS&co have a secret life... I'm really too stupid to understand the SqueezeBox ecosystem.
    Relax Patrick, it's the "new normal"

    Have some chocolate, you know, the pointy stuff

    ronnie

    It's a good station imho, a bit compressed, but a punchy sound, just right for proper pop !

  4. #64
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    20,405
    Quote Originally Posted by paf View Post


    This is weird, I just did what you wrote and all my favorite stations have an icon again... but I did exactly that yesterday and it didn't work!!!
    LMS has a lot of caches some even outlast restarts and there are also caches outside of LMS so sometimes changes don't "take".
    Also when trying to something unfamiliar a tiny mistake can go unnoticed.
    I've wasted much time on bugs that "won't go away" in spite of many fixes - only to find I was applying the fix in the wrong place.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •