Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Pandora Issue

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    3

    Pandora Issue

    Seems as though my Squeezebox Radio is having the same issue that I have read in many places. Everything else works and it connects to Mysqueezebox.com just fine. Pandora does not play. It will look like it does but no sound. Can control and change all stations, no sound.

    Is there something magical that Michael can do if I post my MAC? Is it safe to post? I cannot see where you can send PM's with this forum? Am I missing something?

    Thanks

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,153

    Pandora Issue

    > Seems as though my Squeezebox Radio is having the same issue that I have
    > read in many places. Everything else works and it connects to
    > Mysqueezebox.com just fine. Pandora does not play. It will look like it
    > does but no sound. Can control and change all stations, no sound.


    What kind of players? Any error message? Can you play your personal
    stations, but not others?

    "the same" without any reference to what you're referring to is
    difficult to analyse.

    > Is there something magical that Michael can do if I post my MAC? Is it


    No.

    --

    Michael

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    3

    Pandora Issue

    Sorry, I figured it was a rather known issue. Here is the thread discussing the same Pandora Issue that I am having: https://forums.slimdevices.com/showt...or-anyone-else

    Everything else works on my Squeezebox Radio except sound coming from Pandora. The app works when moving around, selecting stations, advancing songs, etc, but no music or sound plays on tracks or ads.

    So my Radio is a Squeezebox Radio connected to my squeezebox.com. I have removed all accounts and re-added, updated software on the radio, reset to factory defaults, all results in same result of no audio on Pandora only. Other Internet Radio services and sounds work fine. I can play no stations at all, either personal or random mix. No error messages come up on the display at all. Everything seems fine, just no audio. I have not gone so far as to connect to other servers and capture log files but from reading the other threads I see that perhaps I could install the Logitech Media server and add the Pandora connection through there and turn on debugging? I can do that if you think it will help to troubleshoot.

    I can PM you my MAC if needed.

    Thanks

  4. #4
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,153

    Pandora Issue

    > Sorry, I figured it was a rather known issue. Here is the thread
    > discussing the same Pandora Issue that I am having:
    > https://forums.slimdevices.com/showt...or-anyone-else


    Are you US based? What ISP are you using? I've heard from some people
    that this was a known issue with some ISPs in the US.

    --

    Michael

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •