Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 55 of 55
  1. #51
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,430

    Audio Scan version 1.02

    > Hopefully, Michael will be able to look try adding the 1.02 check and
    > spin a new build to test.


    I forgot to apply the change needed for LMS to pick up the 1.02 perl
    file for the scanner. Only did it for the server part. New build should
    be available soon. Please give them another try (once they're available
    - in an hour or so).

    --

    Michael

  2. #52
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Gatlinburg, TN USA
    Posts
    372
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Hopefully, Michael will be able to look try adding the 1.02 check and
    > spin a new build to test.


    I forgot to apply the change needed for LMS to pick up the 1.02 perl
    file for the scanner. Only did it for the server part. New build should
    be available soon. Please give them another try (once they're available
    - in an hour or so).

    --

    Michael
    Seems to have fixed the scanning problem -- at least on my Windows 10 server.

  3. #53
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,430

    Audio Scan version 1.02

    > Seems to have fixed the scanning problem -- at least on my Windows 10
    > server.


    Great! Thanks for the feedback!

    --

    Michael

  4. #54
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Clacton-on-Sea, Essex. UK
    Posts
    609
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Hopefully, Michael will be able to look try adding the 1.02 check and
    > spin a new build to test.


    I forgot to apply the change needed for LMS to pick up the 1.02 perl
    file for the scanner. Only did it for the server part. New build should
    be available soon. Please give them another try (once they're available
    - in an hour or so).

    --

    Michael
    Working OK here as well although there was a problem with 'Clear library and rescan everything' which aborted partway through several times. Using 'Control Panel/Advanced/Cleanup' just to clean cache folder seems to have fixed it though. So all working now.

    Many thanks.
    2 x Touch
    2 x Radio
    2 x Boom
    1 x Intel-NUC server/squeezelite running LMS 7.92 (from nightlies) on Windows 10
    1 X Odroid-XU4 server/squeezelite running LMS 7.91 on Ubuntu 16.04
    1 x iMac server running macos Hich Sierra
    WaveIO USB into Lavry DA-10 DAC
    Starfish Pre-amp : Based on NAIM NAC 72
    Heavily modified NAIM NAP 250 Power-amp
    Behringer DEQ2496
    Linn Isobarik DMS

  5. #55
    Senior Member ralphy's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Canada
    Posts
    2,497
    Confirmed working on windows 7 and XP too.
    Ralphy

    1-Touch, 5-Classics, 3-Booms, 1-UE Radio
    Squeezebox client builds donations always appreciated.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •