Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 63 of 63
  1. #61
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    18,069
    Quote Originally Posted by Hal Bregg View Post
    OK. Thank you all for good effort and advice. My take away from it is, as it stands now, to retain lossless audio, I need to re-code all my WMA to FLAC. Correct?
    Or if ffmpeg exectuable is available for your LMS system - modify the convert.conf file (or add a custom-cnovert.conf) to transcode WMA Lossless using ffmpeg and disable native WMA Lossless.

  2. #62
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    11

    Playing WMA files fine, but on playlist squeezelite stops after each WMA song.

    Hello,
    I have another problem with WMA files - I'm unable to play two or more songs continuously. It stops after each track and I need to start manually the next one.

    Version of Squeezelite: Squeezelite v1.9.3-1180 on Debian 10 Buster
    LMS - Logitech Media Server Version: 7.9.2 - 1565967976 @ Fri Aug 16 17:16:14 CEST 2019 on Debian 10 Buster

    Thanks to god that there are no noises or glitches during playback
    But its strange behavior. What can causing this?

  3. #63
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,676
    Quote Originally Posted by caball View Post
    Hello,
    I have another problem with WMA files - I'm unable to play two or more songs continuously. It stops after each track and I need to start manually the next one.

    Version of Squeezelite: Squeezelite v1.9.3-1180 on Debian 10 Buster
    LMS - Logitech Media Server Version: 7.9.2 - 1565967976 @ Fri Aug 16 17:16:14 CEST 2019 on Debian 10 Buster

    Thanks to god that there are no noises or glitches during playback
    But its strange behavior. What can causing this?
    You seemed to have the same issue in April. Changing to Debian didn't help then.

    https://forums.slimdevices.com/showthread.php?p=937356

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •