Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 87 of 88 FirstFirst ... 377785868788 LastLast
Results 861 to 870 of 875
  1. #861
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,133
    Quote Originally Posted by Stratmangler View Post
    I am eternally grateful for the fine work that continues to keep the BBC iPlayer app running.

    I have a niggle with the recent updates. As far as the streams go things continue to work well.
    The niggle is purely to comment that the channel icons appear fine in a web browser, but when using an Android device running Orange Squeeze they're blurry because the icons themselves are too small.
    Is it possible to make the icons bigger, and appear sharp again?

    It's not a biggy, and if it's a pain in the backside to sort out forget I mentioned anything.
    It works, which is the most important thing.
    Do you have "Always use Station Icon" checked? If you uncheck it you will see programme images at a higher resolution.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  2. #862
    Senior Member Stratmangler's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Rossendale UK
    Posts
    575
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    Do you have "Always use Station Icon" checked? If you uncheck it you will see programme images at a higher resolution.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
    It's unchecked.
    Things were displaying fine in the run up to the Beeb's recent reshuffling of things.
    Last edited by Stratmangler; 2019-10-12 at 11:55.
    Chris :)

  3. #863
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,133
    Quote Originally Posted by Stratmangler View Post
    It's unchecked.
    Things were displaying fine in the run up to the Beeb's recent reshuffling of things.
    In that case what is your setting for "Source image resolution for program images"?

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  4. #864
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    17,844
    Quote Originally Posted by Stratmangler View Post
    The niggle is purely to comment that the channel icons appear fine in a web browser, but when using an Android device running Orange Squeeze they're blurry because the icons themselves are too small.
    Recently BBC stopped supporting higher-res channel icons - with latest update you have the best that is available from BBC - the choice was this resolution or nothing.

    Program images are still available at higher res.

  5. #865
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    17,844
    Interesting.

    Just rechecking the source of the logos.
    Higher res icons may be back - it looks something was changed/restored but a quick looks seems to indicate that 600x600 is back and some other hi-res values were changed/added.

    Needs to be checked out fully again.

  6. #866
    Senior Member Stratmangler's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Rossendale UK
    Posts
    575
    Quote Originally Posted by bpa View Post
    Interesting.

    Just rechecking the source of the logos.
    Higher res icons may be back - it looks something was changed/restored but a quick looks seems to indicate that 600x600 is back and some other hi-res values were changed/added.

    Needs to be checked out fully again.
    Thanks for the clarification on the images.
    Chris :)

  7. #867
    Senior Member Stratmangler's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Rossendale UK
    Posts
    575
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    In that case what is your setting for "Source image resolution for program images"?

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
    Thanks for the pointers
    Chris :)

  8. #868
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    17,844
    Ok a slightly more detailed check using menu.opml from 1.6.7 and AFAICT 600x600 logo work again.

    For a quick fix attached is the menu.opml from 1.6.7 - you can replace (download and rename to menu.opml) and do not even have to restart LMS just make all UIs go back to LMS top level (i.e. with Radio or My App menu).
    Attached Files Attached Files

  9. #869
    Senior Member Stratmangler's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Rossendale UK
    Posts
    575
    Quote Originally Posted by bpa View Post
    Ok a slightly more detailed check using menu.opml from 1.6.7 and AFAICT 600x600 logo work again.

    For a quick fix attached is the menu.opml from 1.6.7 - you can replace (download and rename to menu.opml) and do not even have to restart LMS just make all UIs go back to LMS top level (i.e. with Radio or My App menu).
    Thank you bpa

    Can you point me in the appropriate direction to perform this?
    Server is run on a RasPi 3 something, running pCP 3.5.0 , which may or may not be of relevance.

    Thanks in anticipation.
    Chris :)

  10. #870
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    17,844
    Quote Originally Posted by Stratmangler View Post
    Thank you bpa

    Can you point me in the appropriate direction to perform this?
    Server is run on a RasPi 3 something, running pCP 3.5.0 , which may or may not be of relevance.

    Thanks in anticipation.
    PCP will be hard as it is RAM based - I don't know how to make an installed Plugin file change permanent.

    For a normal disk based LMS

    In WebUI Settings/ Advanced - at the bottom there is a list of Plugin directory/folder path. One directory will end with something like Cache/InstalledPlugins/Plugins - in this path there is a BBCiPlayer directory (e.g. Cache/InstalledPlugins/Plugins/BBCiPlayer). This is where you'll find menu.opml to be replaced.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •