Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22
  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    13
    Thanks, worked right of the box the first time i tried.
    Toke me max 5 minutes to have my server up and running again after upgrade of ubunto.


    /Anders



    Quote Originally Posted by HB64 View Post
    There is no repository, do the following to get it working again.

    Go to http://downloads.slimdevices.com/nig...ex.php?ver=7.9 for the latest debian nightly if you don't know what your system needs take the (i386, x86_64, ARM EABI, PowerPC) version and right mouse click on it to copy paste that link:
    "sudo wget “paste link here”"
    Check which name the downloaded package has:
    "ls"
    It should give you something like this:
    logitechmediaserver_7.9.0~1481874538_arm.deb
    Copy paste that name in following code:
    "sudo dpkg -i “paste name here”"
    After installation start and enable LMS by following (other commands are status and
    restart):
    "sudo systemctl start logitechmediaserver.service"

    Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 4 met Tapatalk

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    8

    Same problem!

    Quote Originally Posted by HB64 View Post
    Try "sudo systemctl start logitechmediaserver.service" and check the status with " sudo systemctl status logitechmediaserver.service" if it not runs it will reveal the reason why it isn't.

    Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 4 met Tapatalk
    HI HB64, i tried what you suggested here and my LMS does seem to be running but I still can't access it via the weblink. Here is the output from my machine is you can help me too?

    bryan@Vortexbox:~$ sudo systemctl status logitechmediaserver.service
    ● logitechmediaserver.service - LSB: Startup script for the Logitech Media Serve
    Loaded: loaded (/etc/init.d/logitechmediaserver; generated)
    Active: active (running) since Mon 2019-04-22 14:38:19 SAST; 6h ago
    Docs: man:systemd-sysv-generator(8)
    Tasks: 2 (limit: 4622)
    CGroup: /system.slice/logitechmediaserver.service
    ├─26075 /bin/bash /usr/sbin/squeezeboxserver_safe /usr/sbin/squeezebo
    └─41580 sleep 5

    Apr 22 14:38:19 Vortexbox systemd[1]: Starting LSB: Startup script for the Logit
    Apr 22 14:38:19 Vortexbox logitechmediaserver[26068]: Making sure that Logitech
    Apr 22 14:38:19 Vortexbox logitechmediaserver[26068]: No process in pidfile '/va
    Apr 22 14:38:19 Vortexbox logitechmediaserver[26068]: Starting Logitech Media Se
    Apr 22 14:38:19 Vortexbox systemd[1]: Started LSB: Startup script for the Logite
    lines 1-14/14 (END)...skipping...
    ● logitechmediaserver.service - LSB: Startup script for the Logitech Media Server
    Loaded: loaded (/etc/init.d/logitechmediaserver; generated)
    Active: active (running) since Mon 2019-04-22 14:38:19 SAST; 6h ago
    Docs: man:systemd-sysv-generator(8)
    Tasks: 2 (limit: 4622)
    CGroup: /system.slice/logitechmediaserver.service
    ├─26075 /bin/bash /usr/sbin/squeezeboxserver_safe /usr/sbin/squeezeboxserver --prefsdir /var/lib/squeezeboxserver/prefs --logdir /var/log/squeezeboxserver/ -
    └─41580 sleep 5

    Apr 22 14:38:19 Vortexbox systemd[1]: Starting LSB: Startup script for the Logitech Media Server...
    Apr 22 14:38:19 Vortexbox logitechmediaserver[26068]: Making sure that Logitech Media Server is not running first: start-stop-daemon: warning: failed to kill 9464: No s
    Apr 22 14:38:19 Vortexbox logitechmediaserver[26068]: No process in pidfile '/var/run/logitechmediaserver.pid' found running; none killed.
    Apr 22 14:38:19 Vortexbox logitechmediaserver[26068]: Starting Logitech Media Server.
    Apr 22 14:38:19 Vortexbox systemd[1]: Started LSB: Startup script for the Logitech Media Server.
    Last edited by Sheppy1906; 2019-04-23 at 08:36.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •