Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 51 of 786 FirstFirst ... 41495051525361101151551 ... LastLast
Results 501 to 510 of 7857
  1. #501
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3,028
    Quote Originally Posted by MSH1338 View Post
    - is it possible to add the bitrate and type (e.g. FLAC, MP# etc.) somewhere? Perhaps in the Information screen?
    Already implemented for the next release.

    Quote Originally Posted by MSH1338 View Post
    - is it possible to add the selection between Desktop and Mobile in the Player Configuration? I also like to use the mobile version on my PC in some cases.
    As of 0.1.1 there is an option in the settings dialog for this.

  2. #502
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    6,174
    What’s happened to the hyperlinks in Artist Info and Album Review? They were there in mobile (but not desktop) and now neither.
    Jim
    https://jukeradio.double6.net


    VB2.4 storage QNAP TS419p (NFS)
    Living Room Joggler & Pi4/Khadas -> Onkyo TXNR686 -> Celestion F20s
    Office Joggler & Pi3 -> Denon RCD N8 -> Celestion F10s
    Dining Room SB Radio
    Bedroom (Bedside) Pi Zero+DAC ->ToppingTP21 ->AKG Headphones
    Bedroom (TV) & Bathroom SB Touch ->Denon AVR ->Mordaunt Short M10s + Kef ceiling speakers
    Guest Room Joggler > Topping Amp -> Wharfedale Modus Cubes

  3. #503
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    6,174
    Quote Originally Posted by MSH1338 View Post
    Hello cpd73,

    first I would like to express my thanks to your great skin !!! I am using it some time now (with all changes you are creating to make this even more great to use ) I use it usualy on my PC, but also on my phone and it makes working with LMS a treat.
    Couple of things:
    - is it possible to add the bitrate and type (e.g. FLAC, MP# etc.) somewhere? Perhaps in the Information screen?
    - is it possible to add the selection between Desktop and Mobile in the Player Configuration? I also like to use the mobile version on my PC in some cases.
    - can I donate to you for your incredible hard work on this project?

    Many many thanks !!!

    Regards, Menno.
    I do this.
    Configure 2 x Chrome web apps
    Point one at http://lmsip:9000/material/desktop
    and the other at
    http://lmsip:9000/material/mobile
    Leave the new setting that Craig referred to as Auto
    Jim
    https://jukeradio.double6.net


    VB2.4 storage QNAP TS419p (NFS)
    Living Room Joggler & Pi4/Khadas -> Onkyo TXNR686 -> Celestion F20s
    Office Joggler & Pi3 -> Denon RCD N8 -> Celestion F10s
    Dining Room SB Radio
    Bedroom (Bedside) Pi Zero+DAC ->ToppingTP21 ->AKG Headphones
    Bedroom (TV) & Bathroom SB Touch ->Denon AVR ->Mordaunt Short M10s + Kef ceiling speakers
    Guest Room Joggler > Topping Amp -> Wharfedale Modus Cubes

  4. #504
    Senior Member
    Join Date
    May 2005
    Location
    In a house
    Posts
    1,836
    Quote Originally Posted by MrC View Post
    Version 0.1.1

    It happened 2 or 3 times today.

    In all cases, the current playing tracks had finished, and I selected a new album to play. The new albums had a different number of tracks than those in the playing queue. The existing tracks were removed as the album was queued, playback started, but the new tracks didn't appear.

    No player switches... I use the same Touch most of the time.

    I’ll try again tomorrow.
    Ok, this occurred again on my second album try.

    There's nothing unusual that I can tell. Same circumstances.

    However, another data point. Once an album fails to appear on the RHS, they never appear after than until I refresh. It happens for all subsequent album plays. An album will start playback, but no tracks appear.

    Any debugging to be enabled?

  5. #505
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,592

    Announce: Material Skin

    > However, another data point. Once an album fails to appear on the RHS,
    > they never appear after than until I refresh. It happens for all
    > subsequent album plays. An album will start playback, but no tracks
    > appear.
    >
    > Any debugging to be enabled?


    Did you check out your browser's JS console? Errors would be logged there.

    --

    Michael

  6. #506
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,592

    Announce: Material Skin

    > What’s happened to the hyperlinks in Artist Info and Album Review? They
    > were there in mobile (but not desktop) and now neither.


    I was wondering about this, too :-). Don't know how Craig did got the
    content before. But the current (correct!) method would not return HTML.
    The CLI handler didn't recognize browsers as HTML capable, therefore
    only returned text content (like for the device UI). MAI v1.1.13 should
    fix this. Please update and try again.

    --

    Michael

  7. #507
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3,028
    Quote Originally Posted by MrC View Post
    However, another data point. Once an album fails to appear on the RHS, they never appear after than until I refresh. It happens for all subsequent album plays. An album will start playback, but no tracks appear.
    I noticed a slight "bug" with the code, not sure how/why its being triggered but it might be the cause of this issue (if so, fixed in next release). Basically when getting the queue of items from LMS I ask for it in blocks of 100 (which I know is larger than what you are using). If LMS indicated there were no tracks in that block, I copied the empty block over the existing list. What I think is happening is that for some reason after getting the initial track list, I then try to get more, LMS says there are no more (and returns an empty list), which I then copy over! This will no longer happen for the next release. The real issue is why this is being triggered, but the after effect will be resolved (which is all you care about).

    I'll try to make a new release later today.

  8. #508
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3,028
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > What’s happened to the hyperlinks in Artist Info and Album Review? They
    > were there in mobile (but not desktop) and now neither.


    I was wondering about this, too :-). Don't know how Craig did got the
    content before. But the current (correct!) method would not return HTML.
    The CLI handler didn't recognize browsers as HTML capable, therefore
    only returned text content (like for the device UI). MAI v1.1.13 should
    fix this. Please update and try again.
    Just tried with the previous release (1.1.12?), and the Artist Info / Album Review in the now-playing view has blue hyperlinks (which work when clicked) for both desktop and mobile (which they should, as the code here is 100% the same). Also working with MAI 1.1.13

    As to why the HTML was seen in previous releases, perhaps this is due to the "html:1" parameter that I'm also supplying...

    BTW, perhaps I should set a max image size - as some of the images (e.g. in Album Review) are very large.

  9. #509
    Senior Member bernt's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sweden, Kalmar
    Posts
    849
    It so satisfying to follow the discussion between the experts in this thread. Thanks!
    SB Touch optical to Hegel H90, Speakers Larsen 4.2
    Spare SB3
    AirPlay Bridge to Audio Pro A10
    Squeezelite-x connected to home LMS with ZeroTier One.
    SB Radio
    ReadyNAS 202
    iPeng

  10. #510
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,592

    Announce: Material Skin

    > Just tried with the previous release (1.1.12?), and the Artist Info /
    > Album Review in the now-playing view has blue hyperlinks (which work
    > when clicked) for both desktop and mobile (which they should, as the
    > code here is 100% the same). Also working with MAI 1.1.13


    Interesting. It definitely didn't work for me any more.

    > As to why the HTML was seen in previous releases, perhaps this is due to
    > the "html:1" parameter that I'm also supplying...


    That would explain it. Why did you remove it? Would sending HTML anyway
    cause any problems? I went back in the skin's git history, but couldn't
    find where that changed. Would have been easier if you had left the
    html:1 in. But you must have had your reasons.

    > BTW, perhaps I should set a max image size - as some of the images (e.g.
    > in Album Review) are very large.


    Just in CSS? Yeah, might make sense.

    --

    Michael

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •