Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 163 of 765 FirstFirst ... 63113153161162163164165173213263663 ... LastLast
Results 1,621 to 1,630 of 7642
  1. #1621
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2,948
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    Seems to work but I cannot see the correct circular icon on the home screen. I see a grey square with a 1 inside it.
    Yeah, think I got that the first time, tried again (perhaps after a refresh) and icon worked. Not sure if that's my issue, or the browser's.

  2. #1622
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,262
    Quote Originally Posted by cpd73 View Post
    Yeah, think I got that the first time, tried again (perhaps after a refresh) and icon worked. Not sure if that's my issue, or the browser's.
    No luck here. The icon appears in the history list but the home screen icon refuses to play ball.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  3. #1623
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,262
    Quote Originally Posted by cpd73 View Post
    Yeah, think I got that the first time, tried again (perhaps after a refresh) and icon worked. Not sure if that's my issue, or the browser's.
    I think I sometimes see the blue icon appear briefly when I click on "add to home screen" but it is immediately replaced with the grey icon.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  4. #1624
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2,948
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    I think I sometimes see the blue icon appear briefly when I click on "add to home screen" but it is immediately replaced with the grey icon.
    Sorry, not sure how to help. I do recall getting the square icon - which I initially ignored, so as to test the text input. When this worked, I removed the icon from the homescreen, and tried again - which worked. I only mentioned this browser, as a way to not get the "Insecure site" warning. (Which, BTW, is just stupid for a 192.168.x.x site).
    Last edited by cpd73; 2019-06-02 at 04:09.

  5. #1625
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    4,655
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    I think I sometimes see the blue icon appear briefly when I click on "add to home screen" but it is immediately replaced with the grey icon.
    Worked for me, removed the grey one, reopened the Kiwi browser, re-added to home screen, and there it was.

    Getting quite a collection now

    Name:  controllers.jpg
Views: 234
Size:  50.5 KB
    Server - LMS 8.2.0 Pi4B 4GB/Argon one case/pCP 8.0.0 - 75K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi4/pCP 8.0.0/Topping E30 DAC/Ruark MR1 Mk2
    Lounge - Pi2/pCP 8.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3B/pCP/Bluetooth/Echo Show 8
    Garage - DAC32 > Edifier speakers

    Spares - 2xTouch, 1xSB Radio. 1xSB3, 6xRPi

  6. #1626
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    785
    Which android version are you using. I get the ugly badges on the icons.
    SqueezeBoxes: 1x Transporter (Living room) 1x SB2 (shed), 1x Radio (Kitchen), 1x Boom (Dining room), 1x piCorePlayer (jacuzzi), 1x piCorePlayer (Garden) 1x OSMC + Squeezelite (Movie room), 1x Touch (Study 2), few spare unit's (SB2, SB3, Boom, Touch)
    Server: LMS on Pi3B+ 8.1.2 on PcP 7.0.1
    Network: Draytek, Netgear Smart Switch 24p, Ubiquiti PoE, 3x Ubiquity

  7. #1627
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,262
    Quote Originally Posted by edwin2006 View Post
    Which android version are you using. I get the ugly badges on the icons.
    I've tried on Android 5.1.1 and 7.1.2 and I get grey icon with both.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  8. #1628
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,262
    Quote Originally Posted by kidstypike View Post
    Worked for me, removed the grey one, reopened the Kiwi browser, re-added to home screen, and there it was.

    Getting quite a collection now

    Name:  controllers.jpg
Views: 234
Size:  50.5 KB
    After many many attempts I finally get the blue icon but I have no idea how.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  9. #1629
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,262
    Is there a way to add a URL and save it as a favourite? I can see how to add a URL to the queue where I suppose I could save it as a playlist but I cannot see how to save it as a favourite.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  10. #1630
    Senior Member left channel's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Silicon Valley
    Posts
    405
    Quote Originally Posted by slartibartfast View Post
    Is there a way to add a URL and save it as a favourite? I can see how to add a URL to the queue where I suppose I could save it as a playlist but I cannot see how to save it as a favourite.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
    In Favorites at the upper right you should see a heart-with-plus-sign icon. Click that and you should see "Add Favorite" should pop up.
    LMS: SGC microJukebox running Sonicorbiter OS
    Control apps: Squeezelite-X on Win 10; Squeezer or Material web app on Android
    Players: Duet, Touch (two), Mac SqueezePlay, Win Squeezelite-X on laptop and HTPC

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •