Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 585 of 621 FirstFirst ... 85485535575583584585586587595 ... LastLast
Results 5,841 to 5,850 of 6201
  1. #5841
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    163
    Almost there. Still doesn't display ratings out of the box. But if I manually set "showRating: true" in store.js (254) setting/display of ratings seems to work fine.
    At least from what I can see now. I'll do some more testing tomorrow.

  2. #5842
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2,450
    Quote Originally Posted by afriend View Post
    Almost there. Still doesn't display ratings out of the box. But if I manually set "showRating: true" in store.js (254) setting/display of ratings seems to work fine.
    At least from what I can see now. I'll do some more testing tomorrow.
    'Show ratings' is controlled from Material's settings - accessed via the three-dotted button top right. By default this is disabled.
    Material debug: 1. Launch via http: //SERVER:9000/material/?debug=json (Use http: //SERVER:9000/material/?debug=json,cometd to also see update messages, e.g. play queue) 2. Open browser's developer tools 3. Open console tab in developer tools 4. REQ/RESP messages sent to/from LMS will be logged here.

  3. #5843
    Quote Originally Posted by chavezdaniel View Post
    Hello. Very often when browsing my Qobuz library on the material skin, I get a "Network Error" when clicking on albums to display or play. Sometimes if I wait a couple of minutes, click go back and try again, things now work fine. Or usually I go back to the standard LMS interface where I have never seen a "Network Error". I have seen this error on multiple devices with multiple web browsers, and today I took a look at what the log shows when this happens and saw this:


    Attachment 32299


    Anyone have any idea what could be going on? Thanks.
    I didn't get any answers on this, but nevertheless I will follow up with more discoveries related to the inability to use Material skin sometimes. I have discovered that when I'm navigating Qobuz albums, but sometimes nothing happens when I click on them, or I get a "Network Error", forcing me to go back to the standard LMS interface to play something, this happens in the LMS Log:

    [20-12-02 13:29:38.6035] Slim::Web::JSONRPC::requestMethod (455) Request failed with error: Bad params!

    Sometimes I see dozens of those 455 type errors per day, and now I feel pretty confident that they pop up when I'm navigating through Material skin. Cheers.

  4. #5844
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    163
    Ok, my test machine was confused after all this restarting LMS and browsers, deleting caches and so on. It just reset Show ratings to false on every restart a couple of times. But that's fixed now.
    I don't know what it looks like on your machine but everything seems to work fine here now. Thanks.

  5. #5845
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2,450
    Quote Originally Posted by chavezdaniel View Post
    I didn't get any answers on this, but nevertheless I will follow up with more discoveries related to the inability to use Material skin sometimes. I have discovered that when I'm navigating Qobuz albums, but sometimes nothing happens when I click on them, or I get a "Network Error", forcing me to go back to the standard LMS interface to play something, this happens in the LMS Log:

    [20-12-02 13:29:38.6035] Slim::Web::JSONRPC::requestMethod (455) Request failed with error: Bad params!

    Sometimes I see dozens of those 455 type errors per day, and now I feel pretty confident that they pop up when I'm navigating through Material skin. Cheers.
    Sorry, but I do not use Qobuz, or any streaming services, so cannot help.
    Last edited by cpd73; 2020-12-03 at 00:28.
    Material debug: 1. Launch via http: //SERVER:9000/material/?debug=json (Use http: //SERVER:9000/material/?debug=json,cometd to also see update messages, e.g. play queue) 2. Open browser's developer tools 3. Open console tab in developer tools 4. REQ/RESP messages sent to/from LMS will be logged here.

  6. #5846
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2,450
    Quote Originally Posted by afriend View Post
    Ok, my test machine was confused after all this restarting LMS and browsers, deleting caches and so on. It just reset Show ratings to false on every restart a couple of times. But that's fixed now.
    Show ratings is set to false by default, and settings are saved in browser's storage. So, when you clear the cache it clears the setting.
    Material debug: 1. Launch via http: //SERVER:9000/material/?debug=json (Use http: //SERVER:9000/material/?debug=json,cometd to also see update messages, e.g. play queue) 2. Open browser's developer tools 3. Open console tab in developer tools 4. REQ/RESP messages sent to/from LMS will be logged here.

  7. #5847
    Senior Member dolodobendan's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Braunschweig, Germany
    Posts
    1,314
    This is probably the wrong thread, but anyway:

    If I add a podcast that's already been played for a while, I get the option to "Play from the last position (mm:ss)" or "Play from the beginning".

    If I now "Append to queue" the "Play from the beginning", I get this:

    Name:  LMS_pod1.png
Views: 168
Size:  72.0 KB

    The item added is called "Play from the beginning" instead of its title. Could be a design choice, of course. But:

    Now if I "Append to queue" the "Play from the last position", it'll look like this (first three entries):

    Name:  LMS_pod2.png
Views: 172
Size:  177.9 KB

    Every time I "Append to queue" something, all appended items will get the name of the last appended item.

    I know it's normally a either / or kind of thing, but it's strange anyway. So maybe new items shouldn't be added if there's one of the two options already in the queue? Just flip it then?
    QLMS 8.0.1@2.21 x64 (digimaster) with perl 5.30.1 / QNAP 469L QTS 4.3.4

  8. #5848
    Senior Member jasell's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    297
    Hi, first of all, a big Thank you for this wonderfull initiative, I have been a user since your first beta.

    I’m also a heavy user of Spotty, Spotify deliver your personalized items under the Home entry, like ”More like...” . I would describe these as playlist of some sort. Anyway, these items do not get a play or ”...” menu.

    If I enter them I get the play or + button on the top row, so I can play them from there.

    Just wanted to let you know...


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    NAS: QNAP TS-459U+ QTS 4.2.6 (4x 2TB, RAID5)
    Services: LMS 8.1.0 by QLMS 2.21.00 QLMS at QNAP club
    Squeezebox: 6x Receiver, 3x Boom, 2x SB3 Classic, 1x Touch
    Controller: Control by Material skin or iPeng, Local music or Spotify by Spotty

  9. #5849
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2,450
    Quote Originally Posted by dolodobendan View Post
    This is probably the wrong thread, but anyway:.....
    Have you tried with iPeng/SqueezeCtrl? Default UI? As, AFAIK, these titles come from LMS.
    Last edited by cpd73; 2020-12-03 at 00:28.
    Material debug: 1. Launch via http: //SERVER:9000/material/?debug=json (Use http: //SERVER:9000/material/?debug=json,cometd to also see update messages, e.g. play queue) 2. Open browser's developer tools 3. Open console tab in developer tools 4. REQ/RESP messages sent to/from LMS will be logged here.

  10. #5850
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2,450
    Quote Originally Posted by jasell View Post
    Hi, first of all, a big Thank you for this wonderfull initiative, I have been a user since your first beta.

    I’m also a heavy user of Spotty, Spotify deliver your personalized items under the Home entry, like ”More like...” . I would describe these as playlist of some sort. Anyway, these items do not get a play or ”...” menu.

    If I enter them I get the play or + button on the top row, so I can play them from there.

    Just wanted to let you know...

    Sorry, but (as stated coutless times) I do not subscribe to any streaming services, so without more info (as detaild in my sig) there is nothing I can do.
    Material debug: 1. Launch via http: //SERVER:9000/material/?debug=json (Use http: //SERVER:9000/material/?debug=json,cometd to also see update messages, e.g. play queue) 2. Open browser's developer tools 3. Open console tab in developer tools 4. REQ/RESP messages sent to/from LMS will be logged here.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •