Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 62
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,638
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Also, wen ich das Radio einschalte ist das Senderlogo ok, wen ich z.b.
    > von Radio Hagen auf WDR4 wechsel, dan ist es auch ok
    > aber wenich wider zurück auf Radio Hagen wechsel, ist auf Radio Hagen
    > das Logo von WDR4.


    Und mit welcher LMS Version genau ist das? Siehe Einstellungen/Information.

    --

    Michael
    This is the similar behaviour to what I see ...

    Logitech Media Server Version: 7.9.2 - 1537028423 @ Sat Sep 15 18:46:38 CEST 2018
    LMS server: Pi Zero

    Amp: Denon PMA-50

    Players/Speakers: Touch, Logitech Radios, Sonos Play 1s & Beam, Libratone Zipp, GGMM E2 & E3, Yamaha WXAD-010, Loewe Airspeaker, Google Home Mini, Pioneer WX-SMA1, Roberts S1, O2 Joggler, Cisco Joggler

    Brexit = ∞ stupidity


    ------------------------------------------------------------------------------------

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    19
    Diese Vers.
    Attached Images Attached Images  
    Vielen Dank !

  3. #13
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,314

    Senderlogo wird falsch angezeigt.

    > This is the similar behaviour to what I see ...

    Similar - in what way? Or in what way not identical?

    > Logitech Media Server Version: 7.9.2 - 1537028423 @ Sat Sep 15 18:46:38


    Hmm... I thought I had fixed the wrong artwork issue. Please note that
    the headphone is not a bug in LMS, but the artwork TuneIn has started to
    return for many stations recently.

    --

    Michael

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    19
    sorry.

    Knntes du bitte aud Deutsch antworten.

    Danke
    Vielen Dank !

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,638
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > This is the similar behaviour to what I see ...

    Similar - in what way? Or in what way not identical?

    > Logitech Media Server Version: 7.9.2 - 1537028423 @ Sat Sep 15 18:46:38


    Hmm... I thought I had fixed the wrong artwork issue. Please note that
    the headphone is not a bug in LMS, but the artwork TuneIn has started to
    return for many stations recently.

    --

    Michael

    Similar in that sometimes the correc logo shows, aqnd on another occasion it's wrong (as described by the OP)
    LMS server: Pi Zero

    Amp: Denon PMA-50

    Players/Speakers: Touch, Logitech Radios, Sonos Play 1s & Beam, Libratone Zipp, GGMM E2 & E3, Yamaha WXAD-010, Loewe Airspeaker, Google Home Mini, Pioneer WX-SMA1, Roberts S1, O2 Joggler, Cisco Joggler

    Brexit = ∞ stupidity


    ------------------------------------------------------------------------------------

  6. #16
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,314

    Senderlogo wird falsch angezeigt.

    > Similar in that sometimes the correc logo shows, aqnd on another
    > occasion it's wrong (as described by the OP)

    I think these reports still don't distinguish between "wrong artwork
    shown" (eg. from the previous station), and the "unexpected artwork
    shown" (not the station's, but some generic artwork, sometimes even
    corrupted). It's an important difference I should know about.

    As for the "previous station's artwork" issue: I'm no longer able to
    reproduce this with the latest code. Just tried again with WDR4/Radio
    Hagen. Going back and forth I'd never get the wrong image. The correct
    image for WDR4, the generic one for Hagen. Exactly as TuneIn would send
    them to us.

    --

    Michael

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,638
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Similar in that sometimes the correc logo shows, aqnd on another
    > occasion it's wrong (as described by the OP)

    I think these reports still don't distinguish between "wrong artwork
    shown" (eg. from the previous station), and the "unexpected artwork
    shown" (not the station's, but some generic artwork, sometimes even
    corrupted). It's an important difference I should know about.

    As for the "previous station's artwork" issue: I'm no longer able to
    reproduce this with the latest code. Just tried again with WDR4/Radio
    Hagen. Going back and forth I'd never get the wrong image. The correct
    image for WDR4, the generic one for Hagen. Exactly as TuneIn would send
    them to us.

    --

    Michael
    Try these three:


    SWR1 Rheinland-Pfalz

    SWR1 Baden-Wrttemberg

    NDR 1 Niedersachsen
    LMS server: Pi Zero

    Amp: Denon PMA-50

    Players/Speakers: Touch, Logitech Radios, Sonos Play 1s & Beam, Libratone Zipp, GGMM E2 & E3, Yamaha WXAD-010, Loewe Airspeaker, Google Home Mini, Pioneer WX-SMA1, Roberts S1, O2 Joggler, Cisco Joggler

    Brexit = ∞ stupidity


    ------------------------------------------------------------------------------------

  8. #18
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,314

    Senderlogo wird falsch angezeigt.

    > Try these three:
    >
    > SWR1 Rheinland-Pfalz
    > SWR1 Baden-Württemberg
    > NDR 1 Niedersachsen


    Thanks. I sent out a mail to TuneIn. As our code hasn't changed in
    years, but their's obviously has, I'd like to know what's up before I
    spend more time on this.

    --

    Michael

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,638
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Try these three:
    >
    > SWR1 Rheinland-Pfalz
    > SWR1 Baden-Württemberg
    > NDR 1 Niedersachsen


    Thanks. I sent out a mail to TuneIn. As our code hasn't changed in
    years, but their's obviously has, I'd like to know what's up before I
    spend more time on this.

    --

    Michael
    Thanks!
    LMS server: Pi Zero

    Amp: Denon PMA-50

    Players/Speakers: Touch, Logitech Radios, Sonos Play 1s & Beam, Libratone Zipp, GGMM E2 & E3, Yamaha WXAD-010, Loewe Airspeaker, Google Home Mini, Pioneer WX-SMA1, Roberts S1, O2 Joggler, Cisco Joggler

    Brexit = ∞ stupidity


    ------------------------------------------------------------------------------------

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    19
    Hallo.

    Kann mir einer mal freundlicher Weise sagen, warum alles auf Englisch geschrieben wird .
    Vielen Dank !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •