Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 20 of 22 FirstFirst ... 101819202122 LastLast
Results 191 to 200 of 214
  1. #191
    Senior Member Greg Erskine's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,794
    Thanks David,

    On my PC using Edge, it goes from screen 1 to screen 3, just like you want.

    I will keep and eye out.

    I wonder if it is the partial "Setup Network Disk Mount" attempt?

    regards
    Greg
    Last edited by Greg Erskine; 2018-08-21 at 00:34.

  2. #192
    Senior Member Greg Erskine's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,794
    Quote Originally Posted by TimS View Post
    squeezelite refused to start with 4.7 after selecting the installed allodigione. However 4.6 works without issue.
    Both beta versions were installed on a reformatted card. I can try doing an insitu upgrade from 4.6 to 4.7 if required.
    Thankyou for a fantastic piece of software!
    Tim
    Hi Tim,

    I can confirm the Allo DigiOne works fine on pCP4.0.0-b7 on a RPi3+.

    Try going from [Allo Digione] to [Analog out] to [Allo Digione].

    What is "Output setting" set to?

    We will have to wait a few months to test it on 4.6 and 4.7 as we haven't written it yet

    BTW: You don't usually need to reformat SD cards.

    regards
    Greg

  3. #193
    Senior Member DavidBulluss's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    ADELAIDE, AUSTRALIA
    Posts
    375
    Quote Originally Posted by Greg Erskine View Post
    Thanks David,

    On my PC using Edge, it goes from screen 1 to screen 3, just like you want.

    I will keep and eye out.

    I wonder if it is the partial "Setup Network Disk Mount" attempt?

    regards
    Greg
    I was wondering that... red box around the password?

    As an aside, I am unable to get Edge to connect to the internet at the moment, has been 5 days now at least. Have tried Firefox with no problems, and of course Chrome... but Edge, nah.

    Cheers, David
    Serverrpi3 pCP5.0.1 LMS7.9.2
    MediaUSB hard drive
    Lounge/dining areasSBT > Denon AVR2113 > Bose Acoustimass10 / Krix Seismix3 18" 300w RMS custom cinema sub (& AR 77XB t/table, Stanton 680MkII / Grado F-1+ > NAD7155 to phono pre-amp > Amp+)
    Family/kitchenSBT > Denon AVRX3000 zone 1 > Krix Acoustix F, Centrix C, Holographix R & Original Seismix 7 15" 400w RMS sub
    Alfrescoas above zone 2 > Krix Tropix
    OthersSB Player/androids > Bose Soundlink Mini
    SBT/SB Player Remotes Squeeze Ctrl/androids

  4. #194
    Senior Member paul-'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3,029
    The red box is to highlight that you may need to enter the password(needed if changing the mount) As we no longer save it on the screen, I may change back to plain text on the password field, as edge does not appear to properly display a blank password field.

    Edge is a useless browser.
    piCorePlayer a small player for the Raspberry Pi in RAM.
    Homepage: https://www.picoreplayer.org

    Please donate if you like the piCorePlayer

  5. #195
    Senior Member Jeff07971's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    London, England
    Posts
    1,489
    Edge is a useless browser.
    Sure is, with the same annoying MS traits
    Players: SliMP3,Squeezebox3 x3,Receiver,SqueezeLite-X,PiCorePlayer x3
    Server: LMS Version: Latest Nightly on Centos 8.0 VM on ESXi 6.5.0U3 on Dell T320
    Plugins: AutoRescan/BBCiPlayer/PowerSave/PowerSwitchIII/Squeezecloud/Spotty/Player Groups
    Remotes: iPeng9/Orangesqueeze/PC/Jivelite/SqueezeLite-X
    Music: 522GB,1.5K albums with 25K songs by 5K artists mostly FLACs

    Want a webapp ? See http://forums.slimdevices.com/showth...Webapp-for-LMS

  6. #196
    Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Saint-Siméon, France
    Posts
    44

    I've Lost My Touch

    Quote Originally Posted by paul- View Post
    Anyone else have something that needs addressed. Otherwise we'll flip this to a release.
    I'm running a RPi 2B, with a Waveshare 7" 1024 x 600 screen. Up to and including V3.50, the touch on the screen worked. However, with V4.0b7, there is no touch facility. Other than that, everything works fine.

    This is the entry I use in config.txt to enable the screen:

    Code:
    #Custom Configuration Area, for config settings that are not managed by pCP.
    #pCP will retain these settings during insitu-update
    #---Begin-Custom-(Do not alter Begin or End Tags)-----
    # Added by APE for 7" screen
    hdmi_drive=1
    hdmi_group=2                
    hdmi_mode=1
    hdmi_mode=87
    hdmi_cvt 1024 600 60 6 0 0 0
    #---End-Custom----------------------------------------
    My pCP journey started at V3.21, so I may have done something in the early days with Jivelite etc that carried through to V3.5 during in situ upgrades; but with V4.0b* I had to flash a new image (in situ upgrade would not work; squeezelite would not start)

    Any help, pointers etc would be appreciated...

  7. #197
    Senior Member paul-'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3,029
    You would have had to make other changes to get waveshare to work. Those changes would not be built in to the base image.

    Take a look back through the waveshare thread.

    One thing to note is that do_rebootstuff.sh is now called pcp_startup.sh
    piCorePlayer a small player for the Raspberry Pi in RAM.
    Homepage: https://www.picoreplayer.org

    Please donate if you like the piCorePlayer

  8. #198
    Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Saint-Siméon, France
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by paul- View Post
    You would have had to make other changes to get waveshare to work. Those changes would not be built in to the base image.

    Take a look back through the waveshare thread.

    One thing to note is that do_rebootstuff.sh is now called pcp_startup.sh
    Hi Paul

    I've been back through my progression with this screen (started with Rune before progressing to pCP) and all I've ever had to do is modify the config.txt file to set the resolution. It is the 'c' version of the screen, with HDMI and USB connectors.

    This screen uses the GT811 touch controller, using the goodix.ko module, which is present, but does not show when executing lsmod - should it? and if so, how do I load it?

    Any other suggestions?
    Last edited by Yatsushiro; 2018-08-21 at 13:15.

  9. #199
    Senior Member paul-'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3,029
    What happens when you load the kernel driver? What do you see in dmesg.

    I guess I don't recall anyone ever discussing a goodix based touch controller with pCP, but I'll take your word that it was working.

    It's probably best to pickup this conversation in the waveshare thread, so it might be easier to find in the future.
    piCorePlayer a small player for the Raspberry Pi in RAM.
    Homepage: https://www.picoreplayer.org

    Please donate if you like the piCorePlayer

  10. #200
    Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Saint-Siméon, France
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by paul- View Post
    What happens when you load the kernel driver? What do you see in dmesg.

    I guess I don't recall anyone ever discussing a goodix based touch controller with pCP, but I'll take your word that it was working.

    It's probably best to pickup this conversation in the waveshare thread, so it might be easier to find in the future.
    Please forgive my ignorance, but how do I load the kernel driver; by using modprobe or insmod?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •