Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    588

    I don't think so

    Quote Originally Posted by DJanGo View Post
    Did you changed the server/browser refresh rate to something like 2 sec?
    Not sure where that setting is?
    But if I set a password, I cannot log in still.

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,598
    Quote Originally Posted by jarome View Post
    Not sure where that setting is?
    But if I set a password, I cannot log in still.
    Code:
    grep ^refreshRate /var/lib/squeezeboxserver/prefs/server.prefs
    i would:

    stop lms
    move server.prefs to server.prefs.org
    restart lms
    add a tiny folder as mediadir
    set no playlistfolder
    wait until the initial scans ends
    set a password
    close the browser
    try to log in.

    if thats running, something in the pref file is wrong.
    if not - something else....

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    588

    Refresh is 30

    I'll try your suggestions.

  4. #14
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,081

    Cannot enter my password

    > --------------------
    > grep ^refreshRate /var/lib/squeezeboxserver/prefs/server.prefs
    > --------------------


    What the heck does this have to do with the password problem? DJanGo...
    please...

    --

    Michael

  5. #15
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,081

    Cannot enter my password

    > But if I set a password, I cannot log in still.

    Any password you set? Try something stupidly simple.

    --

    Michael

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,598
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > --------------------
    > grep ^refreshRate /var/lib/squeezeboxserver/prefs/server.prefs
    > --------------------


    What the heck does this have to do with the password problem? DJanGo...
    please...

    --

    Michael
    Michael,
    just a shoot in the dark...
    since i didnt have (t)his issue - i cant help other than guessing "browser refresh or Text Entry Timing" is to short..

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    1

    Squeezebox V3 wireless setup passwod problem

    I have had a Squeezebox2 for years. Works great.
    I have just acquired a Squeezebox V3 which I want to set up as wireless. It works fine wired sitting on my desk, but I want to put it in my bedroom, no wire.
    My WPA2 password contains several special characters.
    Is there a way to enter special characters in the WPA2 password on the V3?

    Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •