Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    634
    Quote Originally Posted by Wapa View Post
    My SBT skips to the next song in the middle of certain songs repeatably, and one of them is "Smoke on the Water".

    My two Squeezebox Radios on the same Logitech Media Server play the same song fine.

    You think that could be because of the power supply?
    Mine will occasionally do that. The solution for me is to unplug it, wait 10 seconds, and then plug it back in. After that it works flawlessly for several months.

    Mike

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    440
    It could be PSU related. The Touch has been known to experience other issues from a dying PSU.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    17,910
    Quote Originally Posted by Wapa View Post
    My SBT skips to the next song in the middle of certain songs repeatably, and one of them is "Smoke on the Water".

    My two Squeezebox Radios on the same Logitech Media Server play the same song fine.

    You think that could be because of the power supply?
    Could be network if it is on wireless. There are other rare LMS issues if Touch playback is setup differently to Radio - most related to transcoding, resampling or players which are synced.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •