Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Wisbech, Uk
    Posts
    98

    Shoutcast 400 bad request

    Hello

    Apart from the podcast problem.now shoutcast gives the above error. Is there a port that needs opening?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    15,875
    Quote Originally Posted by gary View Post
    Hello

    Apart from the podcast problem.now shoutcast gives the above error. Is there a port that needs opening?
    The BBC podcast error had a 400 code as well so maybe a similar issues or a side effect of the fix.

    Give an explicit URL so it can be tested

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Wisbech, Uk
    Posts
    98
    I get the error just using the app. Tap on most popular station get the 400 error.any of the options gives me the error

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    15,875
    The app tries the URL
    http://www.mysqueezebox.com:443/api/shoutcast/v1/opml/top500
    and it return a 400.

    If it try the above using wget - it also returns a 400. If I try the above with https instead of http - it works.

    Look like another case where https is needed - LMS or mysqeezbox.com needs an update.

  5. #5
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,014

    Shoutcast 400 bad request

    > I get the error just using the app. Tap on most popular station get the
    > 400 error.any of the options gives me the error


    Thanks for the heads up. Could you please give it another try?

    Should it still not work, shut down LMS and delete the cache.db from
    your cache folder (see Settings/Information).

    --

    Michael

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    15,875
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I get the error just using the app. Tap on most popular station get the
    > 400 error.any of the options gives me the error


    Thanks for the heads up. Could you please give it another try?
    It works for me. The previous error has gone.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Wisbech, Uk
    Posts
    98
    Same here..thank you

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •