Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    6

    can't define "Jivelite" as autostart

    Hi,

    I installed version 3.50 of picoReplayer on my RaspBerry and can't define "Jivelite" as autostart anymore.
    I can select the option "Autostart Yes" in the web interface under Tweaks -> Jivelite Setup, but unfortunately after a reboot the option is "NO" again.

    Can someone tell me where the mistake is?

    With version 3.22 it works

  2. #2
    Senior Member Greg Erskine's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,327
    hi embeme,

    I just did a install of jivelite and it seems to work OK.

    By default, Jivelite autostart is set to yes. I did a change to "No" and it stuck during a reboot, then next time I set it to "Yes" and rebooted. All OK.

    Did you remember to press the [ Set Auostart ] button? This does a backup of your config file.

    regard
    Greg

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    6

    can't define "Jivelite" as autostart-> Solved

    Quote Originally Posted by Greg Erskine View Post
    hi embeme,

    I just did a install of jivelite and it seems to work OK.

    By default, Jivelite autostart is set to yes. I did a change to "No" and it stuck during a reboot, then next time I set it to "Yes" and rebooted. All OK.

    Did you remember to press the [ Set Auostart ] button? This does a backup of your config file.

    regard
    Greg
    Hi, Greg,

    Problem solved: it seems to be in the order in which I work through the different points.
    Which points?
    I'm trying to get piCorePlayer running on a RaspBerry Pi 3 & HiFiBerry Amp+ & 3.5" WaveShare touchscreen.
    I use the instructions from http://www.pughx2.com/picore320.html.
    Now comes my next problem, but I close this thread and better open another one.

    Thanks for your help

    Regars

    Embeme

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    9
    Hello,
    I've got exactly the oposit problem. I cannot stop jivelite to calibrate my touchscreen. It's allways on even if i press off and [ Set Auostart ] button and reboot.
    How to stop it?
    Thanks

  5. #5
    Senior Member paul-'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,171
    piCorePlayer a small player for the Raspberry Pi in RAM.
    Homepage: https://sites.google.com/site/picoreplayer/home

    Please donate if you like the piCorePlayer

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    9
    Excuse me Paul, I can't see the answer to my question... Can you be more precise?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •