Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 12 of 34 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 111 to 120 of 335
  1. #111
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    454

    strangest thing...

    I just set this up and it's sort of working and sort of not.

    I have the server installed and running with a whopping 19 track library. I have it forwarding ports through my VPN service and I have a dyndns hostname working with it. I can access the UI from the local network IP, the VPN IP or the hostname.

    I have Squeezeplayer and Orange Squeeze installed on my tablet and I can use any controller or browser to play music to the tablet which has been configured in Orange Squeeze to use the new library with the hostname and port number.

    Here's the weird part. I can't mount any other player to the new library. I added it on my phone and the phone doesn't see itself as a player...though the phone can control playback on the tablet.

    Squeezeplay on the laptop won't work either. I haven't tried my Touch, SB Radio or Raspberry Pi players yet.

    Any ideas?
    Last edited by jstraw; 2019-02-10 at 15:34.

  2. #112
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    454
    Oops...I forgot to forward port 3483.

  3. #113
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Cologne, Germany
    Posts
    45
    Thank you for *168.0018.spk.
    DS214+
    DSM 6.2.2
    LMS 7.9.2-168.0026

  4. #114
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,366
    Hi there - I tried to install this on a a DS1517+. And uploading LogitechMediaServer-x86_64-7.9.2-168.0020.spk would only give me "Operation failed.". Is there any log I could check?
    Michael

    http://www.herger.net/slim-plugins - Spotty, MusicArtistInfo

  5. #115
    Senior Member pinkdot's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,145
    Hi Michael,

    please try the 0018 build first, and make sure you checked 'set trust level to all pubishers' in Package Center settings. Thanks.
    I changed my desktop to KDE a while ago. This might messed up the archive in the new builds. I will upload a new version this weekend (0021).

    0018: https://sourceforge.net/projects/lms...7.9.2-archive/
    -DS718+, RPI 2 (Spotifyd/myMPD), Aune S6 - Exposure 3010S2 - PMC FB1i-s
    -LmsUpdate - Updated and Cleaned up Logitech Media Server 7.9.2 for Synology.

  6. #116
    Quote Originally Posted by pinkdot View Post
    Hi Michael,

    please try the 0018 build first, and make sure you checked 'set trust level to all pubishers' in Package Center settings. Thanks.
    I changed my desktop to KDE a while ago. This might messed up the archive in the new builds. I will upload a new version this weekend (0021).

    0018: https://sourceforge.net/projects/lms...7.9.2-archive/
    For what its worth, 0020 is chugging along happily on my DS216+, no errors whatsoever. Latest updates are installed.
    SB Duet & SB 2 using LMS $currentVersion on the DS216+

  7. #117
    Senior Member Stig Nygaard's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Copenhagen
    Posts
    301
    Quote Originally Posted by HappyStreamer View Post
    For what its worth, 0020 is chugging along happily on my DS216+, no errors whatsoever. Latest updates are installed.
    0020 also works (and installed) fine for me. Installed on top of 0018.
    /Stig
    rockland.dk - last.fm/user/rockland - discogs.com/user/StigNygaard - flickr.com/photos/stignygaard
    Server: LMS 7.9.2 (LmsUpdate) - 0030.1578996832 @ Jan 14 2020 on Synology DS716+II. Clients: RPi3 (Max2Play, 7" touch, HiFiBerry Digi+ Pro), SB Touch, OrangeSqueeze/SqueezePlayer. Livingroom HiFi: Marantz PM6005 and F3/Lyd Audiovector 2.

    Try my Art Grabr for fetching big cover-art from various sites - And Album Linkr for a better last.fm desktop browser experience...

  8. #118
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,366

    Synology 7.9.2 packages

    > please try the 0018 build first, and make sure you checked '-set trust
    > level to all pubishers'- in Package Center settings. Thanks.


    Oh... I suddenly had that d├ęj├ -vu moment: it's a problem with Safari.
    Uploading the image using Chrome worked right away (0020).

    --

    Michael

  9. #119
    Senior Member pinkdot's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,145
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > please try the 0018 build first, and make sure you checked '-set trust
    > level to all pubishers'- in Package Center settings. Thanks.


    Oh... I suddenly had that d├ęj├ -vu moment: it's a problem with Safari.
    Uploading the image using Chrome worked right away (0020).

    --

    Michael
    Good find! (saves me some time this weekend )
    Nice server by the way!
    -DS718+, RPI 2 (Spotifyd/myMPD), Aune S6 - Exposure 3010S2 - PMC FB1i-s
    -LmsUpdate - Updated and Cleaned up Logitech Media Server 7.9.2 for Synology.

  10. #120
    Installed 7.9.2 on my DS418 it installs and runs ok, but when I go into plugins it crashes. Music stops playing and LMS reloads
    Uninstalled and install 7.9.0 and that runs plugins ok.

    Also could be my imagination but the time it takes for 7.9.2 to fully load before using squeezebox is far longer.

    Fresh install just bought DS418. And ideas?

    I haven't installed previous squeezecenter then updating, I installed your 7.9.2 after 1st boot. Is this correct? Or do I have to install offical LMS then do a update to yours? But I've done fresh install straight for 7.9.1 and that works fine..
    Last edited by blithering_idiot; 2019-05-27 at 08:05.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •