Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 31 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 305
  1. #1
    Senior Member pinkdot's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,115

    Synology 7.9.2 packages

    Hi all,


    LmsUpdate are updated packages based on the LMS beta packages provided by Synology.


    DSM6 packages are available for the following nas models:

    • x86_64*= DS1019+, DS1511+, DS1512+, DS1513+, DS1515+, DS1517+, DS1618+, DS1812+, DS1813+, DS1815+, DS1817+, DS1819+, DS2015xs, DS216+, DS216+II, DS218+, DS2411+, DS2413+, DS2415+, DS3615xs, DS3617xs, DS411+II, DS412+, DS415+, DS416play, DS418play, DS620slim, DS712+, DS713+, DS716+, DS716+II, DS718+, DS916+, DS918+
    • armadaxp = DS214, DS214+, DS414
    • armada370 = DS114, DS115j, DS213j, DS214se, DS216se, DS414slim
    • armada375* = DS115, DS215j
    • armada38x = DS116, DS216, DS216j, DS218j, DS416j, DS416slim, DS419slim
    • armv5 = DS111, DS112, DS112+, DS112j, DS211, DS211+, DS211j, DS212, DS212+, DS212j, DS213, DS213air, DS411, DS411j, DS411slim, DS413j
    • armv7 = DS1515, DS1517, DS1817, DS215+, DS416, DS715
    • armv8 = DS118, DS119j, DS120j, DS218, DS218play, DS418j, DS418
    • i686 = DS214play, DS415play
    • monaco = DS216play
    • ppc = DS213+, DS413

    * = Included SOX binaries by Ralphy, adding DSD and Opus support.


    DSM6 packages: https://sourceforge.net/projects/lms.../files/DSM6.x/
    ->Mirror: https://pinkdot.myds.me/sspks/
    DSM5 packages: https://sourceforge.net/projects/lms.../files/DSM5.x/


    Installation

    Precondition: Perl needs to be installed. The Perl package is available in Package Center under "All Packages -> Third-party".

    To install LmsUpdate:
    • In Package Center: go to ->settings -> set trust level to 'all pubishers'.
    • Download the correct package from SourceForge or Mirror (using the mirror allows you to select the package by nas type).
    • Install the package manually via Package Center




    DSDplayer plug-in for x86_64 nas: https://sourceforge.net/projects/lms...player_x86_64/


    For those running LmsRepack: LmsRepack is discontinued, you are advised to remove LmsRepack, reboot your nas and switch to either the Synology beta package or LmsUpdate (if available).
    Last edited by pinkdot; 2019-11-06 at 12:05.
    -DS718+, RPI 2 (myMPD/Squeezelite),HifiBerry Digi+ Pro, Aune S6 - Exposure 3010S2 - PMC FB1i-s
    -LmsUpdate - Updated and Cleaned up Logitech Media Server 7.9.2 for Synology.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Minneapolis
    Posts
    576
    Quote Originally Posted by pinkdot View Post
    7.9.2 is uploaded to SourceForge! Big thanks to Michael for his continuous support and development.

    I opened a new thread for the 7.9.2 version: https://forums.slimdevices.com/showt...7-9-2-packages
    And a Big Thanks to you as well !

    Name:  preview.jpg
Views: 6872
Size:  70.7 KB

  3. #3
    Senior Member Stig Nygaard's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Copenhagen
    Posts
    298
    Yes, greatly appreciated the work you do.
    And the day you don't have the energy to continue anymore, the work already done will still be greatly appreciated.
    Thanks:-)
    /Stig
    rockland.dk - last.fm/user/rockland - discogs.com/user/StigNygaard - flickr.com/photos/stignygaard
    Server: LMS 7.9.2 (LmsUpdate) - 0023.1559540205 @ Jun 5 2019 on Synology DS716+II. Clients: RPi3 (Max2Play, 7" touch, HiFiBerry Digi+ Pro), SB Touch, OrangeSqueeze/SqueezePlayer. Livingroom HiFi: Marantz PM6005 and F3/Lyd Audiovector 2.

    Try my Art Grabr for fetching big cover-art from various sites - And Album Linkr for a better last.fm desktop browser experience...

  4. #4
    Senior Member Ge Ba's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Switzerland
    Posts
    137
    *subscribed*
    Server: LMS 7.9.2 - 0011.1527861596 on Synology DS216Play. SOX mansr ARMv7 & C-3PO.
    Players: SB Radio, RPi 3B+, 7ĺĺ Touch, pCP @Marshall Acton. Multiroom HiFi: Denon AVR-X4000, AVM M30 @Nubert NuLine/NuVero 5.1+2

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Minneapolis
    Posts
    576
    I updated to this newest release and the only thing I cannot get working is Tidal.

    And Tidal is not working via mysqueezebox.com or Ickstream....I can play Deezer from Ickstream however. So, it may very well be a problem with Tidal. I can login into Tidal and Play from my Desktop however. But, I could play Tidal yesterday from LMS.

    All of my other Apps from mysqueezebox.com are working such as Tunein Radio.

    But when I try to play Tidal via LMS... I now get the message "There was an error loading the remote feed for : (400 Bad Request)"

    Anyone have an idea of what I might be missing?

    ************************************************** ************************************************** ********

    Update: I decided to try going back to the 7.9.1 Release and Tidal is now working fine --- So, not sure what is going on ???????????????
    Last edited by Cut-Throat; 2018-04-20 at 14:11.

  6. #6
    Senior Member Ge Ba's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Switzerland
    Posts
    137
    Quote Originally Posted by Cut-Throat View Post
    Update: I decided to try going back to the 7.9.1 Release and Tidal is now working fine --- So, not sure what is going on ???????????????
    7.9.2 is out just a couple of hours.. so I guess that's the faith of the early alpha tester
    Server: LMS 7.9.2 - 0011.1527861596 on Synology DS216Play. SOX mansr ARMv7 & C-3PO.
    Players: SB Radio, RPi 3B+, 7ĺĺ Touch, pCP @Marshall Acton. Multiroom HiFi: Denon AVR-X4000, AVM M30 @Nubert NuLine/NuVero 5.1+2

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Minneapolis
    Posts
    576
    Quote Originally Posted by Ge Ba View Post
    7.9.2 is out just a couple of hours.. so I guess that's the faith of the early alpha tester
    Glad I could be a Guinea Pig.......

  8. #8
    Senior Member pinkdot's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,115
    Quote Originally Posted by Cut-Throat View Post
    I updated to this newest release and the only thing I cannot get working is Tidal.

    And Tidal is not working via mysqueezebox.com or Ickstream....I can play Deezer from Ickstream however. So, it may very well be a problem with Tidal. I can login into Tidal and Play from my Desktop however. But, I could play Tidal yesterday from LMS.

    All of my other Apps from mysqueezebox.com are working such as Tunein Radio.

    But when I try to play Tidal via LMS... I now get the message "There was an error loading the remote feed for : (400 Bad Request)"

    Anyone have an idea of what I might be missing?

    ************************************************** ************************************************** ********

    Update: I decided to try going back to the 7.9.1 Release and Tidal is now working fine --- So, not sure what is going on ???????????????
    Differences between 7.9.1 and 7.9.2 are small. But in these cases provide a server log before reverting to a previous build
    These are some changes in handling mysqueezebox.com which might be part of the issue. So, every info/feedback is welcome.
    -DS718+, RPI 2 (myMPD/Squeezelite),HifiBerry Digi+ Pro, Aune S6 - Exposure 3010S2 - PMC FB1i-s
    -LmsUpdate - Updated and Cleaned up Logitech Media Server 7.9.2 for Synology.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    45
    Thanks!

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by pinkdot View Post
    Differences between 7.9.1 and 7.9.2 are small. But in these cases provide a server log before reverting to a previous build
    These are some changes in handling mysqueezebox.com which might be part of the issue. So, every info/feedback is welcome.
    Hi,
    I can report similar behaviour on Tidal being broken. In web GUI, I get a "(400 Bad Request)" I tried to catch some logging on the error. This is what I managed to get with current log settings (debug enabled on XML formats and mysqueezebox.com):


    [18-04-21 09:46:25.3267] Slim::Formats::XML::getFeedAsync (132) Async request: https://www.mysqueezebox.com/api/wimp/v1/opml
    [18-04-21 09:46:25.3283] Slim::Formats::XML::getFeedAsync (167) URL requires SqueezeNetwork session
    [18-04-21 09:46:25.6398] Slim::Formats::XML::gotViaHTTP (215) Got https://www.mysqueezebox.com/api/wimp/v1/opml
    [18-04-21 09:46:25.6406] Slim::Formats::XML::gotViaHTTP (216) Content type is text/x-json
    [18-04-21 09:46:25.6411] Slim::Formats::XML:: parseXMLIntoFeed (362) Parsing body as OPML
    [18-04-21 09:46:25.6425] Slim::Formats::XML::gotViaHTTP (302) Caching parsed XML for https://www.mysqueezebox.com/api/wimp/v1/opml for 0 seconds
    [18-04-21 09:46:25.6438] Slim::Web::XMLBrowser::handleFeed (258) Caching session 8661ad6c for 3600
    [18-04-21 09:46:25.6448] Slim::Web::XMLBrowser::handleFeed (749) Item details or list
    [18-04-21 09:46:27.5079] Slim::Web::XMLBrowser::handleWebIndex (173) Using cached session 8661ad6c
    [18-04-21 09:46:27.5084] Slim::Web::XMLBrowser::handleFeed (213) item_id: 8661ad6c.4
    [18-04-21 09:46:27.5088] Slim::Web::XMLBrowser::handleFeed (258) Caching session 8661ad6c for 3600
    [18-04-21 09:46:27.5122] Slim::Web::XMLBrowser::handleFeed (287) Considering 4=4 (8661ad6c.4) from 8661ad6c.4 offset=0
    [18-04-21 09:46:27.5127] Slim::Web::XMLBrowser::handleFeed (522) Fetching OPML from:http://www.mysqueezebox.com:443/api/wimp/v1/opml/moods
    [18-04-21 09:46:27.5135] Slim::Formats::XML::getFeedAsync (132) Async request: http://www.mysqueezebox.com:443/api/wimp/v1/opml/moods
    [18-04-21 09:46:27.6579] Slim::Formats::XML::gotErrorViaHTTP (339) Error: getting http://www.mysqueezebox.com:443/api/wimp/v1/opml/moods
    400 Bad Request

    Regards, RenÚ

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •