Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 20 of 22 FirstFirst ... 101819202122 LastLast
Results 191 to 200 of 219
  1. #191
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by GeorgeS View Post
    Yes you are quite correct, it is ‘not connected’. My firewall section says Normal and that’s it. I have no idea where to find Ports or what to do to ‘open’ them or what numbers to open, 9000 from memory, but not sure why I know that.
    Maybe it’s all too hard, but as you say at least I am enjoying it again.
    Just for your information, my ISP's router has three settings under 'Firewall Features', which I found under 'WAN Network Configuration', Services:

    High, which allows DNS 53, HTTP 80, HTTP-S 443, IMAP-S 993, IPSec NAT-T 4500, NTP 123, POP3-S 995, SSH 22, SMTP 25, SMTP-S 465, Port for stb 8184, VoWIFI 500, 4500.

    Medium, which allows AIM/ICQ 5190, DHCPv6 546, DNS 53, FTP-S 989, 990, HTTP 80, HTTP ALT 8080, HTTP-S 443, IMAP 143, IMAP-S 993, IPSec NAT-T 4500, NTP 123, POP3 110, POP3-S 995, RADIUS 1812, SMTP 25, SSH 22, SMTP-S 465, Steam 1725, Steam Friends 1200, Telnet-S 992, XBOX Live 3074 3074, World of Warcraft 3724, Yahoo Messenger 5050, Port for stb 8184, VoWIFI 500, 4500

    Low, which allows all ports.

    In my case, it is only the latter (Low) that makes the SB Radio connection to mysqueezebox.com work.

    This may look somewhat technical but I am sharing it on the forum for other users that may want to dig deeper into the subject

  2. #192
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    2,918
    Quote Originally Posted by GeorgeS View Post
    Yes you are quite correct, it is ‘not connected’. My firewall section says Normal and that’s it. I have no idea where to find Ports or what to do to ‘open’ them or what numbers to open, 9000 from memory, but not sure why I know that.
    Maybe it’s all too hard, but as you say at least I am enjoying it again.
    George, if you are using a Windows OS, the control panel should look like this

    Name:  control panel.png
Views: 437
Size:  61.7 KB

    Ronnie

  3. #193
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    2

    can't connect to mysqeezebox.com

    I have been using my squeezebox for years without any issues, but for the last 6+ months, I have had intermittent problems with my squeezebox. The main issue is that I can't connect to mysqeezebox.com.
    I have done a factory reset and restarted the router, but that didn’t fix anything.

    I am able to log into the website mysqeezebox.com from a computer on the same network as the squeezebox. After logging into the website, I click on the Player, and it shows "Oops! You don't appear to have any players registered to this account."

    As a potential workaround, I installed Logitech Media server on my home PC and then tried to connect the squeezebox to the LMS, but when I do that, I get an error message on the squeezebox saying "player is already registered to another user"

    Firewall
    ========
    All outgoing ports are open
    All incoming ports are blocked.

    LMS
    ====
    Everything is showing ok in the diagnostics tab

    Logitech Squeezebox Boom
    M/N: X-RB2
    P/N: 830-000030
    PID: LZ041AD
    Mac Address 00:04:20:1f:7d:29

  4. #194
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,324

    Cannot Connect to mysqueezebox.com fromSqueezebox Radio

    > I am able to log into the website mysqeezebox.com from a computer on the
    > same network as the squeezebox. After logging into the website, I click
    > on the Player, and it shows "Oops! You don't appear to have any players
    > registered to this account."


    And it did show up there before?

    Feel free to PM me your mysb username and I can look into this.

    --

    Michael

  5. #195
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    2

    can't connect to mysqeezebox.com

    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I am able to log into the website mysqeezebox.com from a computer on the
    > same network as the squeezebox. After logging into the website, I click
    > on the Player, and it shows "Oops! You don't appear to have any players
    > registered to this account."


    And it did show up there before?

    Feel free to PM me your mysb username and I can look into this.

    --

    Michael
    I only used mysqueezebox.com once when I initially bought the player to setup Pandora, but its been 5+ years since i logged in. I haven't used the website up untill a few weeks ago when I decided to try to fix the issue. I don't remember if it showed up there before since it been 5+ years since I last logged in.. I just PM'd you.

  6. #196
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,324

    Cannot Connect to mysqueezebox.com fromSqueezebox Radio

    > I only used mysqueezebox.com once when I initially bought the player to
    > setup Pandora, but its been 5+ years since i logged in. I haven't used
    > the website up untill a few weeks ago when I decided to try to fix the
    > issue. I don't remember if it showed up there before since it been 5+
    > years since I last logged in.. I just PM'd you.


    Are you sure this is the mail you used back in the day? The device
    currently is registered to a yahoo.com address. And it's Pandora
    configuration comes with another mail address - which is the same as the
    Pandora configuration in the account you PMed me. But no two other of
    those mail addresses are alike....

    --

    Michael

  7. #197
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    3

    Pandora Issue

    Seems as though my Squeezebox Radio is having the same issue that I have read in many places. Everything else works and it connects to Mysqueezebox.com just fine. Pandora does not play. It will look like it does but no sound. Can control and change all stations, no sound.

    Is there something magical that Michael can do if I post my MAC? Is it safe to post? I cannot see where you can send PM's with this forum? Am I missing something?

    Thanks

  8. #198
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,324

    Cannot Connect to mysqueezebox.com fromSqueezebox Radio

    > Seems as though my Squeezebox Radio is having the same issue that I have
    > read in many places. Everything else works and it connects to
    > Mysqueezebox.com just fine. Pandora does not play. It will look like
    > it does but no sound. Can control and change all stations, no sound.


    Please post details about what you're trying to do, what you're seeing
    etc. to some Pandora specific thread. This one reads "can not connect to
    mysb" - which you just confirmed did work for you...

    --

    Michael

  9. #199
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2

    intermittent connectivity from boom

    my boom has problems connecting to mysqueezebox.com for the past couple of weeks (or months). sometimes it will connect and play music for a few minutes, but then disconnects and is unable to connect again. it also doesn't appear in the remote control when disconnected.
    I've tried resetting it and reconnecting to the wifi network, no difference.

  10. #200
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    1

    Bought a second hand Squeezebox Touch and it can't connect to mysqueezebox.com

    I bought a second hand Squeezebox Touch off the internet and when running the initial setup wizard it can't connect to mysqueezebox.com
    Any idea what could be the reason?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •