Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 22 of 22 FirstFirst ... 12202122
Results 211 to 219 of 219
  1. #211
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    3
    Hi until yesterday my sb radio was working fine, yesterday it stops working after a couple of hours running on batteries, so plugged it in and start working again.
    This morning the wifi signal was red, and whatever I tried it doesn't want to connect to mysqueezebox.com
    I reset it a couple of times, it does connect to wifi but not to mysqueezebox.com
    Kinda strange it doesn't ask for a squeezebox account or password imho (or is that normal)

    I can login into the website, finally I removed the device over there, i removed my account. But my radio does not connect to squeezebox.com
    Of course I tried to reset the SB, reset the router, tried wired, checked other devices etc.

    i'm on firmware 773 r16646

  2. #212
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    2,827

  3. #213
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Man in a van View Post
    oh, crap. why didn't I find it earlier. Waisted hours

    thanks anyway

  4. #214
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    2,827
    Quote Originally Posted by tomleeuw View Post
    oh, crap. why didn't I find it earlier. Waisted hours

    thanks anyway
    use the link and subscribe

  5. #215
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,017
    Quote Originally Posted by Man in a van View Post
    use the link and subscribe
    I've just done exactly that.

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  6. #216
    Quote Originally Posted by Man in a van View Post
    Pining for the fjords?

  7. #217
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    2,827
    Quote Originally Posted by vhs View Post
    Pining for the fjords?

    you've nailed it! (to its perch)

  8. #218
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    2,827
    Monitoring
    Devices seem to reconnect successfully now. If yours doesn't work correctly then please restart it.
    Posted 24 minutes ago. Oct 07, 2019 - 08:38 PDT

  9. #219
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Man in a van View Post
    yeah

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •