Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 44 of 76 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 431 to 440 of 752
  1. #431
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,505

    [Announce] Spotty 2.3.0 - SpotifyConnect for your Squeezebox

    > What are the advantages of setting it up as a service? And how do I do
    > that if I'm already running it as a service?


    Could you please take this to another thread? Thanks!


    --

    Michael

  2. #432
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    414
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Which ports does Connect use on the local network. Maybe I'll try to
    > open those explicitly?


    TBH: I don't know... but some googling makes me think it could be 4070.

    --

    Michael
    Hi, just an update: I specifically let the spotty helper app through the firewall for all ports and magically Spotify COnnect has started to work for all clients on the local network. In hindsight, it was the obvious thing.

    Thanks for your help!

    Wigster

  3. #433
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    2
    Hi,

    today the triode plugin stopped working. So I installed the new spotty plugin to get spotify back to work.

    But unfortunately the helper app won't run:

    Code:
    Betriebssystem: Debian / i686-linux
    
    Ordner fŘr Hilfsprogramme:
    /usr/share/squeezeboxserver/Bin/i386-linux
    /usr/share/squeezeboxserver/Bin
    /usr/local/sbin
    /usr/local/bin
    /sbin
    /bin
    /usr/sbin
    /usr/bin
    /usr/bin
    /usr/local/bin
    /usr/libexec
    /usr/sbin
    /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/Spotty/Bin/i386-linux
    /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/Spotty/Bin
    /var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/SpottyAARCH64Bin/Bin
    ldd (Debian EGLIBC 2.13-38+deb7u8) 2.13
    If I try to run the program from the command line I get the following error:
    Code:
    lola:/var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/Spotty/Bin/i386-linux# ./spotty
    Illegal instruction
    lola:/var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/Spotty/Bin/i386-linux# ./spotty-x86_64
    -bash: ./spotty-x86_64: cannot execute binary file
    Code:
    # cat /proc/cpuinfo
    processor       : 0
    vendor_id       : AuthenticAMD
    cpu family      : 6
    model           : 10
    model name      : AMD Athlon(TM) XP 2200+
    Is there a possibility to get a helper app working with my cpu?

    Kind regards,
    Simon

  4. #434
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,505
    Quote Originally Posted by no6mis View Post
    ldd (Debian EGLIBC 2.13-38+deb7u8) 2.13
    I think it's the libc which is outdated, not the CPU. Any way to update the system? Or temporarily run a different Linux version from a live CD to check compatibility with those spotty binaries?

    Or if you're adventurous: you could try to build it yourself. You'd need to install rust (https://rustup.rs), then clone https://github.com/michaelherger/spotty and build it ("cargo build")
    Michael

    "It doesn't work - what shall I do?" - "Please check your server.log and/or scanner.log file!"
    (LMS: Settings/Information)

  5. #435
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    I think it's the libc which is outdated, not the CPU. Any way to update the system? Or temporarily run a different Linux version from a live CD to check compatibility with those spotty binaries?

    Or if you're adventurous: you could try to build it yourself. You'd need to install rust (https://rustup.rs), then clone https://github.com/michaelherger/spotty and build it ("cargo build")
    Thank you! As I'm stuck with LMS 7.9.0 (7.9.1 won't start) I think it is better to migrate my LMS to a new RPi3 with recent libc. I don't dare to touch my system as I'm pretty sure it will impact some other services.

  6. #436
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,505

    [Announce] Spotty 2.3.0 - SpotifyConnect for your Squeezebox

    > Thank you! As I'm stuck with LMS 7.9.0 (7.9.1 won't start) I think it is
    > better to migrate my LMS to a new RPi3 with recent libc. I don't dare to
    > touch my system as I'm pretty sure it will impact some other services.


    Would be interesting to compare eg. scanning performance, or web UI
    rendering on the two machines. I do run my office LMS on a Pi3B+ myself.
    Spotty should work there ;-).

    --

    Michael

  7. #437
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    6,488

    [Announce] Spotty 2.3.0 - Spotify Connect for your Squeezebox

    Quote Originally Posted by no6mis View Post
    Hi,

    today the triode plugin stopped working. So I installed the new spotty plugin to get spotify back to work.

    But unfortunately the helper app won't run:

    Code:
    lola:/var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/Spotty/Bin/i386-linux# ./spotty
    Illegal instruction
    lola:/var/lib/squeezeboxserver/cache/InstalledPlugins/Plugins/Spotty/Bin/i386-linux# ./spotty-x86_64
    -bash: ./spotty-x86_64: cannot execute binary file
    Code:
    # cat /proc/cpuinfo
    processor       : 0
    vendor_id       : AuthenticAMD
    cpu family      : 6
    model           : 10
    model name      : AMD Athlon(TM) XP 2200+
    Is there a possibility to get a helper app working with my cpu?

    Kind regards,
    Simon
    I donĺt think the Athlon XP is 64 bits. Shouldnĺt you use the 32 bits version of the helper?


    EnvoyÚ de mon iPad en utilisant Tapatalk
    LMS 7.9 on Pi 3B+ & Odroid-C2 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, Riva 1 & 3

  8. #438
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    5,805
    I seem to recall that in the fairly recent past there was an issue with the "muslhf" helper when used on the Raspberry Pi. This was resolved by changing to the "hf" helper. I noticed today that my touch and one of my radios were not listed as connect devices so I tried changing back to the "muslhf" helper. This worked and the missing devices reappeared. Has something changed to allow this helper to work again?

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk

  9. #439
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    162

    Erratic playback is back again...

    these are some symptoms:

    1) often playback stops when one song completes. of course, there are more in the playlist. i have to kick start it.
    2) several times, i could hear a split-second blip of the next song and then, nothing.
    3) earlier in the day, a restart of LMS made this behavior go away. now it is back.
    4) i am running pCP v3.5.0 and LMS 7.9.2

    only thing i can think to try now is complete re-flash and then,
    back to max2play i suppose.
    please offer some advise here since i really want to stick with pCP.
    i've pretty much convinced myself that the sound out of Allo DigiOne is better here...

  10. #440
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,505

    [Announce] Spotty 2.3.0 - SpotifyConnect for your Squeezebox

    > I seem to recall that in the fairly recent past there was an issue with
    > the "muslhf" helper when used on the Raspberry Pi. This was resolved by
    > changing to the "hf" helper. I noticed today that my touch and one of my
    > radios were not listed as connect devices so I tried changing back to
    > the "muslhf" helper. This worked and the missing devices reappeared. Has
    > something changed to allow this helper to work again?


    No, I don't think so. The situation just is a bit more complicated. It
    depends on the Pi model you're using (1/zero vs. later), and the OS and
    libc version etc.

    --

    Michael

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •